Αϊβάζης για Κορινθίου: «Όταν γνωριστήκαμε, είχαμε και οι δύο σχέση»

Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης για τη σύζυγό του

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Happy Day

Στη γνωριμία και τον έρωτά του με τη Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή Μαμά-Δες της ΕΡΤ 2, όπου ανάμεσα σε άλλα αναφέρεται και στο συγκεκριμένο γεγονός

Αϊβάζης – Κορινθίου: Οι σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη τους, Ισμήνη

«Γνωριστήκαμε στην Κύπρο. Εγώ ήμουν σε μία παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα. Στο ενδιάμεσο μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης παράστασης, υπήρχε κενό και με προσκάλεσαν να δώσω ένα βραβείο. Εκείνη καθόταν με τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Γυρνάει η τύπισσα και μου λέει "γεια σου Γιάννη, είμαι η Μαρία"», αποκάλυψε αρχικά στην Τζένη θεωνά. 

Η Μαρία Κορινθίου κι ο Γιάννης Αϊβάζης με την κόρη τους Ισμήνη

Η Μαρία Κορινθίου κι ο Γιάννης Αϊβάζης με την κόρη τους Ισμήνη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ήταν κάτι μαγικό, πολύ ωραίο. Είχε σχέση τότε η Μαρία, αλλά είχα κι εγώ. Γυρνώντας στην Αθήνα, βγαίναμε μόνο κι υπήρχε αυτή η έλξη, μέχρι που κάποια στιγμή αποκλειστήκαμε σε ένα φαγητό στα χιόνια. Είχαμε φροντίσει να ξεδιαλύνουμε τις καταστάσεις στα προσωπικά μας», συμπλήρωσε στην εκπομπή που θα προβληθεί το Σάββατο 27/05. 

Μαρία Κορινθίου: Θα παρουσιάσει εκπομπή με τον Γιάννη Αϊβάζη;

Τέλος, ο Γιάννης Αϊβάζης αναφέρεται στο ενδεχόμενο να παρουσιάσουν μαζί μία εκπομπή. «Αν είναι όπως το θέλουμε εμείς κι αν μας ικανοποιεί, κι όχι απλά να είναι κάτι για να είναι, μπορεί και να το κάνουμε», τόνισε. 

Για πρώτη φορά ο Γιάννης Αϊβάζης αποκάλυψε πως γνώρισε τη Μαρία Κορινθίου

Για πρώτη φορά ο Γιάννης Αϊβάζης αποκάλυψε πως γνώρισε τη Μαρία Κορινθίου
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top