Νικολέττα Ράλλη: «Έκοψα τον θηλασμό γιατί έπαθα πάρεση φωνητικών χορδών»

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας για τις κρίσεις πανικού

Το καλοκαίρι του 2020, η Νικολέττα Ράλλη έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο, την κόρη της, με καισαρική τομή.

Νικολέττα Ράλλη: Οι ευχές στον σύζυγό της, Μιχάλη Ανδρούτσο

Νικολέττα Ράλλη: Δείτε το ονειρεμένο δωμάτιο της κόρης της

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά «Μα-μάδες», η παρουσιάστρια μίλησε για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και τις κρίσεις πανικού που πάθαινε, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που σταμάτησε πρόωρα να θηλάζει τη μικρή Σοφία.

«Στα καλά καθούμενα εκεί που εγώ ξέρω και είμαι σίγουρη ότι είμαι μία γυναίκα που πιάνει την πέτρα και την στύβει και δεν μασάει πουθενά, ένιωσα ότι σβήνω, χάνομαι, θεέ μου βοήθεια. Δεν σταμάτησε να κλαίω και να λέω “γιατί θεέ μου;”. Δεν υπήρχε λογική, δεν ήθελα να πάω σπίτι φοβόμουν. Φοβόμουν ότι αν πάω σπίτι θα γίνει κάτι πολύ κακό». 

«Ένα μήνα μετά την γέννα μου ξαναήρθε αυτή η μαυρίλα και κάθε μέρα μετά τις 15:00 το μεσημέρι κάτι με έπιανε. Ξεκίνησε στους 6 μήνες αγωγή για να καταφέρω να το ξεπεράσω. Τον θηλασμό τον σταμάτησα όταν έπαθα κάτι το οποίο δεν έχω πει μέχρι και σήμερα. Έπαθα πάρεση φωνητικών χορδών και δεν μπορούσα να μιλήσω», ακούγεται να λέει στο απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα το πρωί στο «Happy Day».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top