Τα βλέμματα όλου του πλανήτη είναι στραμμένα στη Μεγάλη Βρετανία, όπου πραγματοποιείται η στέψη του βασιλιά Καρόλου.
«Ο Θεός σώζει τον βασιλιά» - Ο Κάρολος νέος βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου
Λίγα λεπτά μετά τις 12.30 έφτασε στο Αββαείο του Γουέστμινστερ, ο πρίγκιπας Χάρι για να παρακολουθήσει τη στέψη του πατέρα του.
Prince Harry sits next to Jack Brooksbank, husband of Princess Eugenie, for his father's #coronation https://t.co/UjObJnhUV0 pic.twitter.com/fxQI57aSuX
— ITV News (@itvnews) May 6, 2023
Ο δούκας του Σάσεξ έφτασε στον ναό μόνος του, χωρίς να φορά τη στολή του, αφού έχει παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα, αλλά με ένα μαύρο κοστούμι.
Ο 38χρονος πρίγκιπας ήταν ευδιάθετος και βρισκόταν δίπλα στην πριγκίπισσα Ευγενία και τη Βεατρίκη και τους συζύγους τους Τζακ Μπρούξμπανκ και Έντο Μαπέλι Μότσι.
Κάθισε στην τρίτη σειρά δίπλα στον θείο του, Άντριου.