Ζήνα Κουτσελίνη: «Δε θέλω αυτό το παιδί να νιώθει βάρος σε μια οικογένεια»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου της με το Star

Η Ζήνα Κουτσελίνη συνεχίζει στο Star και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Το συναρπαστικό δημοσιογραφικό ταξίδι αναζήτησης της αλήθειας, που ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια, συνεχίζεται για μια ακόμη χρονιά για την επιτυχημένη κοινωνική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με περίσσιο ζήλο, επαγγελματισμό, αγάπη, πάθος», ανέφερε μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού. 

Το Star ανανεώνει τη συνεργασία του με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη συνεχίζει στο Star και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Λίγες ώρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου της με το κανάλι της Κηφισιάς, η παρουσιάστρια μίλησε για την άψογη συνεργασία που έχει όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα, υποσχέθηκε και πολλές εκπλήξεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Η αλήθεια είναι ότι με το Star κρατήσαμε πολλά χρόνια. Είναι η μακροβιότερη επαγγελματική μου σχέση. Πάμε για 9η χρονιά. Θα πω κάτι για πρώτη φορά. Μπορεί να φαίνομαι πολύ δυναμική, αλλά κατά βάθος είμαι ένα μικρό παιδί που θέλει να το χαϊδέψεις και να το αγκαλιάσεις. Δε θέλω αυτό το παιδί να νιώθει βάρος σε μια οικογένεια. Αυτό είναι το μυστικό της ανανέωσης του συμβολαίου μου», είπε στο Breakfast@star.

 

«Έρχονται κάποιες εκπλήξεις, αλλά δεν είναι του παρόντος. Σίγουρα όταν δίνεις τα χέρια σε μια συνεργασία και μια ανανέωση πρέπει να υπάρξουν ανανεώσεις σε πολλά επίπεδα για να έχουμε επιτυχία», πρόσθεσε η Ζήνα Κουτσελίνη. 

Η ομάδα του Breakfast@star δεν παρέλειψε να της ευχηθεί χρόνια πολλά μιας και σήμερα έχει τα γενέθλιά της. Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» κλείνει τα 54.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top