Δημήτρης Φιντιρίκος: Ληστεία στο σπίτι του – Σοκάρει το βίντεο που ανέβασε

«Ακούστε στον ήχο για να καταλάβετε…»

Δημήτρης Φιντιρίκος: Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από την ώρα της διάρρηξης μέσα στο σπίτι του

Διάρρηξη στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου στα νότια προάστια της Αττικής, έγινε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα!

Άγνωστος άνδρας εισέβαλε στο σπίτι, όσο ο επιχειρηματίας και η σύντροφός του, Κατερίνα Δαλάκα απουσίαζαν για τις πασχαλινές τους διακοπές.

«Χθες το βράδυ στις 21:00, ένας άγνωστος άνδρας παραβίασε το παράθυρο του δεύτερου ορόφου, μπήκε στο τριώροφο σπίτι του στα νότια προάστια και έκλεψε πέντε ρολόγια. Τα δύο πολύ μεγάλης αξίας. Στο σπίτι υπήρχε και η 22χρονη οικιακή βοηθός, όμως μέχρι να καλέσει την αστυνομία ο ληστής έφυγε», ανέφερε η εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος, μετά την αποκάλυψη του πολύ δυσάρεστου περιστατικού, θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για το ενδιαφέρον, ενώ κοινοποίησε κι ένα βίντεο από τη στιγμή της διάρρηξης, όπου η οικιακή βοηθός ακούγεται να ουρλιάζει!

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Δυστυχώς αυτό που συνέβη σε μένα δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει σε πολλά σπίτια καθημερινά, δεν έχουν σημασία τα υλικά που κλάπηκαν, αλλά ο τρόμος και το σοκ των ανθρώπων που αντίκρισαν τους ληστές. Εύχομαι σαν χώρα να εξαφανιστούν αυτά τα φαινόμενα. Η αστυνομία ήρθε αμέσως και έκανε αμέσως τη δουλειά της. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία για την ανεύρεση των δραστών», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Δημήτρης Φιντιρίκος: Ληστεία στο σπίτι του – Σοκάρει το βίντεο που ανέβασε

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top