Ελίνα Παπίλα: «Περίμενα την επίθεση που δέχτηκα αλλά πιο ήπια»

«Ακόμα και το Champions League να σήκωνα δε θα γλίτωνα από την κριτική»

Τι είπε η Ελίνα Παπίλα στο The 2Night Show.

Για τις αρνητικές κριτικές και τα σχόλια που δέχτηκε μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της «Είμαστε μαζί» μίλησε η Ελίνα Παπίλα.

«Αν επηρεαζόμουν στη ζωή μου δε θα έκανα τίποτα στη ζωή μου. Έδωσα πανελλήνιες στα 35 μου, πήρα πτυχίο στα 40 μου και μου έλεγαν ότι είμαι “μεγάλη”. Για την επίθεση που δέχτηκα την περίμενα πιο ήπια, όχι τόσο έντονη. Δε βρέθηκα ποτέ σε θέση άμυνας. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του όπως πιστεύει ο καθένας. Δεν έχω πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Το έναυσμα ίσως ήταν το γεγονός ότι δεν ξέρω», δήλωσε η παρουσιάστρια στο The 2Night Show.

Ελίνα Παπίλα: Δε θα είμαι στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Η Ελίνα Παπίλα μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε


«Και πέρυσι που μπήκα στην τηλεόραση, τέτοια κριτική δεν είχα δεχτεί. Σε όλες τις δουλειές υπάρχει κριτική. Αυτό που άκουσα ήταν το “Η Ελίνα ήταν καλή αλλά το πρότζεκτ παλιακό”. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στην τηλεοπτική μου παρουσία, βλέπω λάθη. Σε κάποια σημεία μου έχω αρέσει. Όταν λένε ότι εγώ είμαι καλή αλλά η εκπομπή δεν είναι, για εμένα είναι το ίδιο. Δεν με κάνει χαρούμενη. Σκεφτόμουν πώς και το Champions League να σήκωνα, δεν θα γλίτωνα από την κριτική», πρόσθεσε η Ελίνα Παπίλα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top