Γέννησε η Εύα Τσάχρα: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τη νεογέννητη

Το μήνυμα της ευτυχισμένης μαμάς μέσα από το μαιευτήριο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Εύα Τσάχρα, αφού το πρωί του Σαββάτου 8/4, έγινε για δεύτερη φορά μαμά. Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Άλεξ Μπούντρο.

Λίγες ώρες μετά τον ερχομό της μπέμπας της στον κόσμο, η γλυκιά μαμά ανέβασε μια οικογενειακή φωτογραφία από το μαιευτήριο αγκαλιά με το μωράκι της.

Ελληνίδα τραγουδίστρια θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά

«Μικρούλα μου Σήμερα είδες το φως αυτού του κόσμου ! Ενός κόσμου που για πάνω από 3.000 χρόνια δεν αγαπάει τη γυναίκα .. την υποτιμά, της στερεί πολιτικά ,αθλητικά και πολιτιστικά δικαιώματα, την καίει στην πυρά ,τη βιάζει ,τη βασανίζει, την κακοποιεί και την περιθωριοποιεί. Παρόλο που εκείνη κουβαλάει μέσα της όλη τη ΖΩΗ αυτού του κόσμου. Γι αυτό τη φοβούνται. Γιατί η δύναμη της είναι τετραπέρατη. Όμως όλα φτιάχνουν και θα φτιάξουν. Και είναι χρέος μας να το πιστεύουμε γι αυτές τις καινούργιες ζωές. Γιατί αν δεν πιστεύουν τα παιδιά ότι ένας ολοκαίνουργιος κόσμος ανοίγεται μπροστά τους, τότε ποιος θα το πιστέψει; Ελένη – Κωνσταντίνα Σ αγαπαμε ήδη! Σ ευχαριστούμε που μας επέλεξες. Αλέξη Μπούντρο σε αγαπάω και σε ευχαριστώ γι αυτό το ταξίδι! Είναι το ωραιότερο ταξίδι της ζωής μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Εύα Τσάχρα.

 


Το ζευγάρι έχει ακόμα ένα κοριτσάκι, τη μικρή Αρτεμις που σήμερα είναι 2,5 ετών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top