Νατάσα Τσακαρισιάνου: «Με έχει ξεχάσει και ο Θεός»

Η απώλεια του συζύγου της που τη στιγμάτισε

Νατάσα Τσακαρισιάνου: Οι δηλώσεις στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;»

Ο ρόλος της «Σούλας» στη σειρά του MEGA «Οι Αυθαίρετοι» την έκανε ευρέως γνωστή στους τηλεθεατές. Τα τελευταία χρόνια η Νατάσα Τσακαρισιάνου απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Νατάσα Τσακαρισιάνου: Ο λόγος που «εξαφανίστηκε» από την υποκριτική


Την τελευταία φορά που την είδαμε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Λίγο Ακόμα», στην οποία πρωταγωνιστούσε ο καλός φίλος και συνάδελφός της, Χρήστο Βαλαβανίδης. 

«Γυρνάει και μου ρίχνει ένα χαστούκι, χωρίς να υπάρχει στη σκηνοθεσία»

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης με τη Νατάσα Τσακαρισιάνου/ φωτογραφία ndp/ Έλλη Πουπουλίδου

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης με τη Νατάσα Τσακαρισιάνου/ φωτογραφία ndp/ Έλλη Πουπουλίδου

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο των Παραπολιτικών, Secret, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τις συνθήκες εργασίες στον καλλιτεχνικό χώρο. «Δεν ετοιμάζω τίποτα απολύτως. Με έχει ξεχάσει και ο Θεός. Αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορεί αυτήν τη στιγμή να διαπραγματεύεσαι τη δουλειά σου με τέτοια απαξίωση, κάνουν μεγάλο λάθος. Δε με ενδιαφέρει να δουλεύω έτσι. Ανέκαθεν τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα στον χώρο μας και τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς, έχουν γίνει ακόμα χειρότερα. Όταν περνούν τα χρόνια, δεν ενδιαφέρεται κανείς για κανέναν».

Η Νατάσα Τσακαρισιάνου ήταν παντρεμένη με τον κτηνίατρο Τάσο Παπαδόπουλο και απέκτησαν δύο κόρες, την Ειρήνη και τη Γλυκερία.
Ο σύζυγός της «έφυγε» από τη ζωή μετά από «μάχη» με τον καρκίνο. Η Νατάσα δήλωσε συγκλονισμένη από τον θάνατό του, καθώς ήταν το στήριγμά της.

«Ο Τάσος διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέλος του οισοφάγου και μέσα στο στομάχι. Χειρουργήθηκε προκειμένου να αντιμετωπιστεί η νόσος, όμως μέσα σε δέκα ημέρες κατέληξε στην Εντατική, στη συνέχεια διασωληνώθηκε και τελικά πέθανε. Τέρμα, αυτό ήταν. "Έφυγε" γρήγορα και ξαφνικά και ήρθαν τα πάνω κάτω στη ζωή μου. Ο Τάσος δεν ήταν απλώς ο άνδρας μου, ήταν το στήριγμά μου και μαζί ο καλύτερός μου φίλος. Ο φίλος μιας ολόκληρης ζωής».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top