Δημήτρης Μακαλιάς: Η απώλεια του αδερφού του που τον στιγμάτισε

Όσα εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του

Δείτε απόσπασμα από την πρόσφατη συνέντευξη του Δημήτρη Μακαλιά στο «DOT»

Στην πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του, όταν αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει τον αδερφό του, τον οποίο λάτρευε, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς σε συνέντευξή του σε γνωστό περιοδικό. 

Συγκλονίζει ο Μακαλιάς: «Διαισθάνθηκα τον θάνατο του αδελφού μου»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη μεγάλη απώλεια που τον έχει στιγματίσει, παρομοιάζοντάς τη με «τραύμα που επανέρχεται κάθε μέρα», καθώς και όλα όσα θα θυμάται από το πολυαγαπημένο του πρόσωπο. 

«Ειλικρινά, την απώλεια ενός ανθρώπου, όταν γίνεται τόσο ξαφνικά και απότομα, δεν μπορείς να τη διαχειριστεί ποτέ. Λένε ότι ο χρόνος είναι βάλσαμο, δεν είναι όμως αρκετός. Το τραύμα κρύβεται σε ένα σημείο του εγκεφάλου και επανέρχεται κάθε μέρα. Τα πρώτα χρόνια επέστρεφε κάθε δευτερόλεπτο, τώρα κάθε λεπτό. Δεν φεύγει – και είναι ωραίο που δεν φεύγει. Καμιά φορά, όταν προσποιούμαι ότι το ξεχνώ, λέω στον εαυτό μου: “Γιατί να το ξεχάσεις; Είναι εδώ”.

Θέλω να το επαναφέρω, να συγκινούμαι, μου αρέσουν η στεναχώρια και η μελαγχολία που φέρνει και επιδιώκω να το επικοινωνώ – με τον γιο μου πήγαμε στον τάφο του. Ήμουν πολύ δεμένος με τον αδελφό μου και η αγάπη που είχα για εκείνον παραμένει ακόμη. Δεν θέλω, επειδή έφυγε από τη ζωή, να τον αφήσω πίσω σε ένα κεφάλαιο που έπρεπε να κλείσει. Ιδανικά, θα ήθελα να είναι εδώ οπότε προσπαθώ, όσο γίνεται, να τον κρατώ στη μνήμη και την ψυχή μου», δήλωσε στο περιοδικό HELLO! ο Δημήτρης Μακαλιάς για τον θάνατο του αδερφού του.

«Τα πιο σημαντικά για μένα ήταν η αγάπη και το χαμόγελο του, το πόσο δοτικός ήταν απέναντι μου. Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να μου δίνει, δεν ήταν μόνο αδελφός, ήταν και φίλος και πατέρας. Γι’ αυτό και στα πολύ καλά τον έχω συνεχώς στο μυαλό μου», πρόσθεσε για το τι θα θυμάται από εκείνον. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top