Γιώργος Πάντζας: «Είδα τον πατέρα μου μαχαιρωμένο και με βγαλμένα νύχια»

«Ο πατέρας μου ήταν διωκώμενος επί κατοχής»

Ο Γιώργος Πάντζας στο Στούντιο 4

Ο Γιώργος Πάντζας είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Κώστας Βουτσάς, η Ζωή Λάσκαρη και η Μάρθα Καραγιάννη.

Εκτός από τις εξαιρετικές συνεργασίες ο ταλαντούχος ηθοποιός στα 86 της χρόνια έχει να θυμάται και ένα τραγικό περιστατικό που συνέβη στον πατέρα του όταν εκείνος ήταν ακόμα παιδί.

Γιώργος Πάντζας

Γιώργος Πάντζας

Γιώργος Πάντζας: Η Κόντρα Του Με Τη Βουγιουκλάκη

«Ο πατέρας μου ήταν στην αριστερός και βρέθηκε στην εξορία για 17 ολόκληρα χρόνια. Δύσκολα χρόνια. Εγώ γεννήθηκα το 1937, ήρθε η γερμανική κατοχή, η ιταλική κατοχή, η φασιστική κατοχή και ζούσαμε υπό την κατοχή.Ο πατέρας μου αγωνίστηκε με το ΕΑΜ, εγώ σαν πιτσιρικάς από πίσω και μετά ακολούθησα την  αριστερά. Ήταν πάρα πολύ φοβερό όταν βρίσκονταν στην εξορία. Ευτυχώς, όμως, συγκυρία για μένα ήταν ο θείος μου που ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου και δεν ήταν αριστερός», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Ο πατέρας μου ήταν διωκώμενος επί κατοχής. Τον έχω δει με βγαλμένα τα νύχια τον χεριών, μαχαιρωμένο με ξιμφολόγχη και τέσσερις μήνες ετοιμοθάνατο από Ιταλούς φασίστες και Έλληνες συνεργάτες τους. Τα έχω δει αυτά και τα έχω ζήσει», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Πάντζας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top