Ο Justin Bieber αποσύρεται από τη μουσική!

Αιτία το σύνδρομο Ράμσει Χάντ από το οποίο πάσχει;

Σαν βόμβα «έσκασε» εδώ και λίγες ώρες η είδηση ότι ο Justin Bieber αποσύρεται από τη μουσική, στην ηλικία των 29 ετών.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Το παιδί – φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, που έχει περιουσία ύψους περίπου 200 εκατομμυρίων δολαρίων, φαίνεται πως αποφάσισε να… κρεμάσει το μικρόφωνό του και να αποσυρθεί από τη μουσική και τα φώτα της δημοσιότητας. Μαζί του σε αυτή την απόφαση φυσικά, η 26χρονη σύζυγός του,  το διάσημο μοντέλο, Hailey Bieber.

Η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή φαίνεται πώς έχει επιδεινωθεί, με τους γιατρούς να τον συμβουλεύουν να ακυρώσει κάθε περιοδεία του λόγω του συνδρόμου Ράμσει Χάντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του RadarOnline.com και φιλικό πρόσωπο του Bieber, «o Τζάστιν δεν αισθάνεται καλά με τον κόσμο εδώ και αρκετό καιρό και η φήμη του τον βαραίνει πολύ. Ακόμα και ο ψυχολόγος του λέει ότι αν αυτό που κάνει τον κάνει δυστυχισμένο, θα πρέπει να πάρει τη δύσκολη απόφαση να το αφήσει στην άκρη».

 

 

Παρά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, ο ίδιος ο σταρ της ποπ δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί δημόσια. Ωστόσο, αν κρίνει κανείς από τις τελευταίες συναυλίες του, τις οποίες ακύρωσε, μάλλον η απάντηση στο ερώτημα αν θα συνεχίσει την καριέρα του στο τραγούδι, να μην είναι ενθαρρυντική για τους φαν του.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top