Τίτλοι τέλους! Η Ρις Γουίδερσπουν ανακοίνωσε το διαζύγιό της

Μετά από 12 χρόνια γάμου με τον ηθοποιό και παραγωγό, Τζιμ Τοθ

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Ρις Γουίδερσπουν και του Τζιμ Τοθ

Τι κι αν πριν από λίγες εβδομάδες ανακηρύχθηκε η πιο πλούσια ηθοποιός για το 2023, για ακόμα μια φορά επαληθεύτηκε ότι τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία! 

Η Ρις Γουίδερσπουν έχει τεράστια περιουσία - Είναι η πιο πλούσια ηθοποιός

Η Ρις Γουίδερσπουν κι ο σύζυγός της, Τζιμ Τοθ, ανακοίνωσαν το βράδυ της Παρασκευής ότι πήραν τη δύσκολη απόφαση να τερματίσουν τον γάμο τους μετά από 12 χρόνια.

Ρις Γουίδερσπουν & Τζιμ Τοθ σε πάρτι του Vanity Fair το 2017

Ρις Γουίδερσπουν & Τζιμ Τοθ σε πάρτι του Vanity Fair το 2017 /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

Το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε τον Μάρτιο του 2011, μοιράστηκε μια κοινή δήλωση στην οποία ανέφερε ότι προχωρούν μπροστά με «βαθιά αγάπη, καλοσύνη κι αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα έχουμε δημιουργήσει μαζί».

Στη δήλωση, τονίζεται επίσης, ότι η μεγαλύτερη προτεραιότητά τους είναι ο 10χρονος γιος τους, Τενεσί Τζέιμς, καθώς κι ολόκληρη η οικογένειά τους στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους που μπαίνουν. Η Γουίδερσπουν κι ο Τοθ δεσμεύθηκαν να παραμείνουν φίλοι και να κάνουν το διαζύγιο τους όσο το δυνατόν πιο ομαλό για όλους.

Ρις Γουίδερσπουν & Τζιμ Τοθ τον πρώτο καιρό του γάμου τους το 2011 σε αγώνα του NBA

Ρις Γουίδερσπουν & Τζιμ Τοθ τον πρώτο καιρό του γάμου τους το 2011 σε αγώνα του NBA /Φωτογραφία AP Images/Jae C. Hong

Η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του πρώην ζευγαριού, γράφει:

«Έχουμε κάποια προσωπικά νέα να μοιραστούμε... Με πολλή προσοχή και σκέψη πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Έχουμε απολαύσει τόσα υπέροχα χρόνια μαζί και προχωράμε μπροστά με βαθιά αγάπη, καλοσύνη κι αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα έχουμε δημιουργήσει μαζί. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας κι ολόκληρη η οικογένειά μας καθώς εισερχόμαστε σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Αυτά τα θέματα δεν είναι ποτέ εύκολα αι είναι εξαιρετικά προσωπικά. Εκτιμούμε πραγματικά τον σεβασμό όλων για την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μας αυτή τη στιγμή».

H ανακοίνωση της Ρις Γουίδερσπουν στο Instagram
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top