Αμέλια Σπένσερ: Δείτε την ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα νυφούλα

Οι φωτογραφίες με τον γοητευτικό σύζυγό της, Γκρεγκ Μάλετ

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Λαίδη Αμέλια Σπένσερ, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γκρεγκ Μάλετ, στην κορυφή του βουνού και συγκεκριμένα στη φάρμα La Cotte κοντά στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.

Παντρεύτηκε η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Αμέλια Σπένσερ!

Παντρεύτηκε η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Αμέλια Σπένσερ!

Το ζευγάρι έχει μέχρι στιγμής διαγράψει 14 χρόνια κοινής πορείας, ενώ όσον αφορά τη μεγάλη μέρα διατηρούσε σιγή ιχθύος στα social media. 

Ωστόσο λίγες μέρες πριν τη λαμπερή γαμήλια τελετή, η 30χρονη Αμέλια ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο Instagram με τον μέλλοντα σύζυγό της. 

Παρόντες στον γάμο της πανέμορφης Αμέλια ήταν η δίδυμη αδερφή της, λαίδη Ελίζα, και τα άλλα δύο αδέρφια τους, λαίδη Κίτι και Σάμιουελ. Όπως αναφέρει η Daily Mail από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της νύφης, απουσίαζε ο πατέρας της, καθώς ήθελε να αποφύγει την πρώην σύζυγό του και μητέρα της Αμέλια, Βικτόρια Άιτκεν και ο αδερφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ενώ δεν έγινε γνωστό αν και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας έδωσαν το «παρών» στο μυστήριο. 

Θυμίζουμε πως τον Ιούλιο του 2020 ο 33χρονος εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής και διατροφολόγος, Γκρεγκ Μάλετ, είχε ανακοινώσει μέσω Instagram την πρόταση γάμου που έκανε στην Αμέλια, σχολιάζοντας «Πολύ σύντομα…» και χαρακτηρίζοντας αυτή τη μέρα ως την καλύτερη της ζωής του.

«Έτσι αυτή ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Στις 22 Ιουλίου του 2020, ζήτησα από την αγάπη της ζωής μου να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί μου και είπε "ΝΑΙ". Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος και σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά», είχε γράψει ο Μάλετ.
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»  

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top