Η Καίτη Φίνου μας δείχνει πού μένει μετά την οικονομική καταστροφή της

Το βίντεο που ανέβασε από το Σπίτι του Ηθοποιού

Δείτε βίντεο για την Καίτη Φίνου από το Happy Day

Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους followers της

Στο νοσοκομείο η Καίτη Φίνου: «Ο θάνατός σου, η ζωή μου»

Αυτήν τη φορά η Καίτη Φίνου αποφάσισε να δείξει μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok τον χώρο στον οποίο ζει στο Σπίτι του Hθοποιού και της παραχώρησε η Άννα Φόνσου έπειτα από την οικονομική της καταστροφή. Στο βίντεο ακούγεται η ηθοποιός να λέει: «Έπρεπε να χωρέσω ένα δυάρι σε αυτό το δωμάτιο». 

«Πάμε να δούμε το δωμάτιο που μένω, υποτίθεται συμμαζεμένο… Και μη μου πείτε για ξεσκαρτάρισμα. Το κάνω ανά δύο εβδομάδες… Χαρίζω πολλά πράγματα (που έχω γεμίσει από δωράκια), αλλά και πάλι δεν… Το μόνο που προσέχω είναι τα πολύμπριζα μη ρίξω νερό κατά λάθος γιατί στρώμα έχω αλλάξει 3 φορές. 

Η Καίτη Φίνου στην εξόδιο ακολουθία του Κώστα Βουτσά τον Φεβρουάριο του 2020

Η Καίτη Φίνου στην εξόδιο ακολουθία του Κώστα Βουτσά τον Φεβρουάριο του 2020 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στο πλευρό των Ιρανών γυναικών η Καίτη Φίνου - Έκοψε τα μαλλιά της

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κουζίνα στρώνω στο κρεβάτι υπόσεντονο και κόβω το ψωμί, το τυρί ή τα φρούτα εκεί. Όμως λέω δόξα τον Θεό γιατί από αυτά που βλέπω με τα ενοίκια δε θα τα έβγαζα πέρα. Όλα καλά κι ευγνώμων στην Άννα Φόνσου. Περνάω πολλές ώρες στο δωματιάκι μου και τουλάχιστον το μέρος που κοιμάμαι κατάφερα να το έχω πιο “άδειο”. Αυτά και καλό βράδυ να έχετε», έγραψε η Καίτη Φίνου.

@kaiti1959

Πάμε να δούμε το δωμάτιο που μένω, υποτίθεται συμμαζεμένο...και μην μου πείτε για ξεσκαρταρισμα..το κάνω ανά δύο εβδομάδες...χαρίζω πολλά πράγματα (που έχω γεμίσει από δωράκια) αλλά και πάλι δεν..... το μόνο που προσέχω είναι τα πολυμπριζα μην ρίξω νερό κατά λάθος γιατί στρώμα έχω αλλάξει 3 φορές....από την στιγμή που δεν υπάρχει κουζίνα στρώνω στο κρεββατι υποσεντονο και κόβω το ψωμί,το τυρί ή τα φρούτα εκεί... όμως λέω δόξα τω Θεω γιατί από αυτά που βλέπω με τα ενοίκια δεν θα τα έβγαζα πέρα....όλα καλά κι ευγνώμων στην Άννα Φονσου....περνάω πολλές ώρες στο δωματιάκι μου και τουλάχιστον το μέρος που κοιμάμαι κατάφερα να το έχω πιο "αδειο"...αυτά και καλό βράδυ να έχετε 🫶🙏✊️🧿❤️

♬ πρωτότυπος ήχος - Καίτη Φίνου
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ηθοποιός στο Tik Tok
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top