Οργιάζουν οι φήμες για τη Σακίρα: Έχει σχέση με παντρεμένο τηλεπαρουσιαστή;

Μετά το διαζύγιο από τον Πικέ, ερωτευμένη με τον Κάρσον Ντάλι;

Ο χωρισμός της Σακίρα με τον Πικέ φαίνεται πώς εξακολουθεί να απασχολεί τα media! Το γνωστό ζευγάρι, έπειτα από 11 χρόνια σχέσης αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, καθώς ο πρώην παίκτης και αρχηγός της Μπαρτσελόνα την απάτησε με την Κλάρα Κία.

Τι γίνεται, όμως, με την προσωπική ζωή της Λατίνας τραγουδίστριας; Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα La Marca, η κολομβιανή σταρ έχει σχέσει με τον Αμερικανό τηλεπαρουσιαστή Κάρσον Ντάλι.

Σακίρα: Ξέσπασε σε κλάματα μέσα σε κατάστημα στη Νέα Υόρκη

Οι δυο τους γνωρίζονται χρόνια καθώς η Σακίρα έχει βρεθεί αρκετές φορές καλεσμένη στην εκπομπή του «Today» (NBC), με αποτέλεσμα να συνάψουν φιλικές σχέσεις. Επίσης την περίοδο που η Σακίρα ήταν κριτής στο «The Voice», εκείνος ήταν ο παραγωγός του talent show

Πρόσφατα μάλιστα τους είδαν να κάνουν βόλτα μαζί στη Νέα Υόρκη. Παρακολούθησαν μαζί κι έναν αγώνα χόκεϊ, γεγονός το οποίο φουντώνει τις φήμες περί σχέσης.

To περιοδικό Hola από την πλευρά του διαψεύδει την πληροφορία, τονίζοντας ότι οι δυο τους γνωρίζονται χρόνια και πως ο Ντάλι είναι παντρεμένος με τη Σίρι Πίντερ με την οποία έχουν αποκτήσει 4 παιδιά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top