«Δεν μπορεί ο Μουτσινάς να βγάζει μεροκάματο εξευτελίζοντας ανθρώπους»

Για ποια παρουσιάστρια αρνήθηκε να πει το παραμικρό;

Τα τηλεοπτικά πρόσωπα και όλα όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τοπίο σχολίασε ο Αντώνης Πρέκας. «Δε συμφωνώ με την άποψη που εξέφρασε ο Αντώνης Κανάκης. Η Αρβύλα συνήθως βρωμάει. Το να τσουβαλιάζεις και να κάνεις απολιτίκ και ισοπεδωτικές γενικεύσεις κι αυτό είναι φασισμός. Νομίζω ότι και η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Σπανίως βλέπω τους Αρβύλα. Δεν είναι σάτιρα, είναι καλαμπούρι 5ήμερης εκδρομής», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος στη στήλη «Στο Κοντρόλ» της Μαίρης Αργυριάδου.

Αντώνης Πρέκας

Στη συνέχεια σχολίασε την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά τονίζοντας πως αυτό που κάνει δεν είναι σάτιρα. «Αυτό που κάνει ο Νίκος Μουτσινάς θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι σάτιρα… αλλά αν σας δω εγώ να πέφτετε στο πάτωμα και γελάω, αυτό σημαίνει ότι κάνω σάτιρα; Δεν μπορείς να παίζεις με τα πάθη των ανθρώπων και πόσο μάλλον να βγάζεις μεροκάματο εξευτελίζοντας ανθρώπους».

«Κανένα πρόσωπο δε θα μου λείψει ποτέ από την τηλεόραση», πρόσθεσε ο Αντώνης Πρέκας, υπογραμμίζοντας πως η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά είναι αξιοπρεπής, αλλά απαρατήρητη. «Δεν είναι κάτι που προσβάλλει τα προγενέστερα. Είναι μία παρουσία αξιοπρεπής αλλά και απαρατήρητη».

Κλείνοντας, ρωτήθηκε για τη Σίσσυ Χρηστίδου αλλά αρκέστηκε να πει «κανένα σχόλιο».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top