«Η Μπαλατσινού με έκανε unfollow γιατί δεν της ταίριαζε το προφίλ μου»

Τι είπε ο γνωστός κομμωτής

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε για τη σχέση του με την Τζένη Μπαλατσινού, με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, αλλά μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην απόφασή του να απέχει από την τηλεόραση, καθώς προτιμά να ζήσει περισσότερο τη ζωή του μακριά από αυτή.

«Διανύω μια περίοδο ήρεμη θα έλεγα. Δεν έχω προτεραιότητά μου την τηλεόραση αλλά το ατελιέ μου και μου αρέσει να δουλεύω με τις απλές γυναίκες, με έχουν ανάγκη. Είμαι σε μια περίοδο που θέλω να απολαύσω την ζωή μου. Είχα περάσει και μια περιπέτεια υγείας και εκεί κατάλαβα πώς όταν φτάνει σε μια ηλικία πρέπει να κοιτάμε τη ζωή μας και όχι μόνο τη δουλειά. Δουλεύω από μικρό παιδί και δόθηκα πολύ στη δουλειά μου. Και τώρα σκέφτομαι ότι θέλω να ξεκουραστώ, όχι να το αφήσω», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς στην εκπομπή After Dark όπου βρέθηκε καλεσμένος.

Στη συνέχεια, ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε εάν έχει κρατήσει φιλίες από τον χώρο, εκδηλώνοντας την πικρία του για την Τζένη Μπαλατσινού.

«Δεν είναι εύκολο να κρατήσεις φιλίες στον χώρο. Με κάποιους κάνω πολύ παρέα όπως με τον Βασίλειο Κωστέτσο αλλά από μοντέλα δεν έχω κρατήσει. Μέχρι κάποια στιγμή είχα κρατήσει επαφή με την Τζένη Μπαλατσινού αλλά μετά χαθήκαμε. Ήταν την περίοδο που άνοιξε νέο κεφάλαιο στη ζωή της και ίσως δεν ήθελε κάποιον από την παλιά της ζωή. Είναι μια γυναίκα που αγαπώ και είναι από τις ωραιότερες στην Ελλάδα. Με έκανε unfollow και δεν της ταίριαζε το προφίλ μου. Εγώ ήμουν περισσότερο φωτογραφίες ενώ εκείνη σπιτάκια, καλυβάκια», είπε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top