«Μάχη» με τον καρκίνο δίνει γνωστός ηθοποιός - «Δε φοβάμαι να πεθάνω»

Τι αποκάλυψε για την ασθένειά του

«Μάχη» με τον καρκίνο δίνει γνωστός ηθοποιός. «Δε φοβάμαι να πεθάνω», δηλώσει.

Ο Νεοζηλανδός ηθοποιός Σαμ Νιλ, ευρέως γνωστός για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην κινηματογραφική σειρά «Jurassic Park», αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά του ότι δίνει «μάχη» με τον καρκίνο.

Ο 75χρονος ηθοποιός διαγνώστηκε με αγγειοανοσοβλαστικό Τ-λέμφωμα τον προηγούμενο Μάρτιο, όταν εμφάνισε πρησμένους λεμφαδένες στη διάρκεια εκδηλώσεων για την προώθηση της ταινίας «Jurassic World: Κυριαρχία».

Ο Σαμ Νιλ αποκάλυψε ότι παλεύει με τον καρκίνο

Ο Σαμ Νιλ αποκάλυψε ότι τους τελευταίους μήνες παλεύει με τον καρκίνο / Φωτογραφία αρχείου AP (Carlo Allegri)

Υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία, η οποία όμως δεν είχε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Ακολούθησε στη συνέχεια αγωγή, την οποία θα πρέπει να λαμβάνει μηνιαίως για το υπόλοιπο της ζωής του.

«Το θέμα είναι πως είμαι ένας απατεώνας. Πιθανόν να πεθαίνω», γράφει στο πρώτο κεφάλαιο της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Did I ever tell you this?» που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα και δηλώνει «Δε φοβάμαι να πεθάνω».

Σαμ Νιλ: Παλεύω με τον καρκίνο. Δε φοβάμαι να πεθάνω

«Δε φοβάμαι να πεθάνω», λέει ο Σαμ Νιλ και συνεχίζει τη «μάχη» του με τον καρκίνο / Φωτογραφία αρχείου AP Evan Agostini)

Γεννημένος στη Βόρεια Ιρλανδία, ο Σαμ Νιλ ξεκίνησε την κινηματογραφική του καριέρα στη δεκαετία του 1970. Ο ρόλος που τον έκανε διάσημο παγκοσμίως ήταν αυτός του παλαιοντολόγου δρ Άλαν Γκραντ στην κινηματογραφική σειρά «Jurassic Park».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top