Πικέ: Πρώτη φορά απαντάει για τη Σακίρα και τη νέα του σύντροφο!

Το διαζύγιο, το τραγούδι της Σακίρα και ο υπαινιγμός του για τον χωρισμό

Ο Ζεράρ Πικέ για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή του και δίνει την απάντησή του σχετικά με το πολυσυζητημένo τραγούδι της Σακίρα με τίτλο «BZRP Music Sessions #53».

Σακίρα: «Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου», τραγουδά, σφουγγαρίζοντας!

«Προφανώς και έχω ακούσει το τραγούδι. Δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό γιατί δεν με αγγίζει. Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του κι όταν είσαι γονέας πρέπει να προσπαθείς να προστατεύεις τα παιδιά σου. Ο καθένας φέρει τη δική του ευθύνη, ειδικά όσοι είμαστε γονείς, πρέπει να προσπαθούσε να προστατεύουμε τα παιδιά μας. Δε θέλω να πω τίποτα γι’ αυτό, ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις που θεωρεί κατάλληλες και δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό γιατί τελικά το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά τα παιδιά μου. Είχα πάντα μια πολύ στενή σχέση με τα παιδιά μου και μου αρέσει που συμμετέχουν σε πράγματα που τα κάνουν ευτυχισμένα», ανέφερε ο Ζεράρ Πικέ.

Επίσης, ο πρώην ποδοσφαιριστής προσπάθησε να αποφύγει την αναφορά στο όνομα της νέας του αγαπημένης, όταν μίλησε για την προσωπική του κατάσταση, αν και αναγνώρισε ότι βρίσκεται σε μια καλή στιγμή. «Είμαι καλά, είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ να συνεχίσω να κάνω πράγματα».

Στη συνέχεια, μία από τις φράσεις που είπε θεωρήθηκε υπαινιγμός για την δύσκολη προσωπική του κατάσταση: «Στη ζωή, όταν μεγαλώνεις, μερικές φορές το να θέλεις να φύγεις είναι σαν να θέλεις να φύγεις. Αυτά τα λόγια συνοψίζουν την ψυχική μου κατάσταση εκείνη την εποχή, επειδή είχαν συμβεί πολλά πράγματα, όχι όλα σε επαγγελματικό επίπεδο, και συνειδητοποιείς πως δεν υπάρχει άλλη λύση από το να πάρεις την απόφαση να φύγεις. Όχι πάντα η καλύτερη απόφαση για σένα, αλλά η καλύτερη απόφαση για το περιβάλλον σου. Μπορεί να μην θέλεις να φύγεις από κάτι που δεν ήθελες να αφήσεις, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top