Όσκαρ 2023: Θεά η Lady Gaga, έτρεξε να βοηθήσει έναν φωτογράφο που έπεσε!

Με σκισμένο τζιν και χωρίς μακιγιάζ στη σκηνή των βραβείων

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Breakfast@Star

Η Lady Gaga απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν είναι μόνο μια ταλαντούχα τραγουδίστρια και ηθοποιός, αλλά και μια ευγενική ψυχή.

Κατά τη διάρκεια της 95ης απονομής των βραβείων Όσκαρ το βράδυ της Κυριακής, η υποψήφια για Όσκαρ καλλιτέχνης έσπευσε να βοηθήσει έναν φωτογράφο που έπεσε στο κόκκινο χαλί. 

Όταν χάνεις το Όσκαρ μέσα από τα χέρια σου - H viral αντίδραση της Μπάσετ

Το περιστατικό συνέβη καθώς ο φωτογράφος προσπαθούσε να τραβήξει από κοντά το εντυπωσιακό φόρεμα της ποπ σταρ για τα Όσκαρ. Ενώ προσπαθούσε να την προσπεράσει, σκόνταψε κι έπεσε. Χωρίς δισταγμό, η Lady Gaga γύρισε γρήγορα κι έτρεξε να τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του.

Εκτός από τους... ηρωισμούς της στο κόκκινο χαλί, η Lady Gaga ήταν υποψήφια στα φετινά Όσκαρ, διεκδικώντας το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι με το «Hold My Hand» από την ταινία Top Gun: Maverick

Όσκαρ 2023: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της εγκυμονούσας Rihanna στη σκηνή

Στη συνέχεια έκανε τη μεγάλη έκπληξη τραγουδώντας ζωντανά, παρά το γεγονός ότι μέχρι τελευταία στιγμή η παραγωγή είχε κόψει κάθε ελπίδα για μια live εμφάνισή της, καθώς η τραγουδίστρια αυτό τον καιρό βρίσκεται σε γυρίσματα για το σίκουελ του Joker

Όσκαρ 2023: Η λίστα με τους νικητές κι η ταινία που κέρδισε 7 βραβεία!

Έκπληξη όμως ήταν και η εμφάνιση της τραγουδίστριας, η οποία ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων, με ένα απλό και φυσικό look, φορώντας ένα μαύρο t-shirt, μαύρο σκισμένο τζιν παντελόνι, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε κοτσίδες, ενώ το πρόσωπό της δεν είχε ίχνος μακιγιάζ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top