«Έπαθα 100% απόφραξη, μιλάμε για… τσιμέντο, απορούσαν πώς ζούσα»

Όσα αποκάλυψε γνωστός ηθοποιός

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του ηθοποιού στο Στούντιο 4

Είναι πολύ επιλεκτικός στις δουλειές που κάνει στην τηλεόραση, ωστόσο έχει μια σημαντική πορεία στο θέατρο και τη μεγάλη οθόνη.

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Λαέρτης Μαλκότσης, όπου μίλησε και για τη δύσκολη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε πριν από λίγα χρόνια.

Τον Λαέρτη Μαλκότση είδαμε την περσινή τηλεοπτική σεζόν στη σειρά της ΕΡΤ Κι όμως είμαι ακόμα εδώ

Τον Λαέρτη Μαλκότση είδαμε την περσινή τηλεοπτική σεζόν στη σειρά της ΕΡΤ Κι όμως είμαι ακόμα εδώ

«Έπαθα ένα έμφραγμα πρόσθιο, είχα 100% απόφραξη στην αριστερή κοιλία. Συνέβη το 2017, όταν ήμουν 43 χρονών και λόγω πίεσης μαζεμένης και στεναχώριας κι υπερφόρτωσης δικτύου ήρθε κι έσκασε το σύστημα. Το κατάλαβα όταν γονάτισα στον δρόμο... αυτό έρχεται και νιώθεις ότι σε χτυπάει κεραυνός χιλιάδων βολτ! Ήταν ένα Δευτερότριτο, μετά από πολλούς μήνες, που είχα ρεπό από το θέατρο κι ήρθε κι έσκασε το σύστημα. Ήμουν μόνος στο σπίτι, ετοιμαζόμουν να πάω για μπάνιο στη θάλασσα μιας κι ήταν Μάιος, αλλά έκανα πέντε βήματα να ανοίξω την πόρτα για να φύγω και… ήρθε ο κεραυνός και με μαζέψανε!», εξομολογήθηκε. 

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κωστής Μαλκότσης

«Ένας ταξιτζής με βρήκε και κατάλαβε ότι είχα παγώσει κι είχα ασπρίσει και με έτρεξε. Λίγες μέρες μετά που διαγνώστηκε ότι έπαθα αυτό το πράγμα, πρέπει να πω ότι μου έσωσε τη ζωή κι ο Γιωργής Τσαμπουράκης ο οποίος και πρόλαβε να μου προτείνει τον δικό του γιατρό στο Ωνάσειο που μου έκανε την επέμβαση. Οπότε χρωστάω πάρα πολλά και στον καλό αυτόν συνάδελφο», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ο Λαέρτης Μαλκότσης με τη μητέρα του, τη χορεύτρια κι ηθοποιό, Νικόλ Κοκκίνου

Ο Λαέρτης Μαλκότσης με τη μητέρα του, τη χορεύτρια κι ηθοποιό, Νικόλ Κοκκίνου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Έχεις ένα προαίσθημα θανάτου εκείνη την ώρα, καταλαβαίνεις ότι έχεις πάθει κάτι σοβαρό κι εγώ νόμιζα ότι έχω πάθει κρίση πανικού στην αρχή. Αλλά η ζημιά είχε γίνει ήδη αι οι ώρες περνούσαν. 100% απόφραξη μιλάμε για… τσιμέντο κι απορούσαν πως ζούσα» πρόσθεσε ο Λαέρτης Μαλκότσης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top