Γέννησε η Ελένη Φουρέιρα!

Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν η Ελένη Φουρέιρα και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Αλμπέρτο Μποτία.

Ελένη Φουρέιρα: Προστατεύει την κοιλίτσα της από την κακοκαιρία Barbara

Η γνωστή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαριστή. Ο ίδιος μάλιστα βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό της. O Αλμπέρτο μπήκε μαζί της στην αίθουσα τοκετού και έζησαν μαζί την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Greece (@voguegreece)

Ελένη Φουρέιρα: Τα νέα ενσταντανέ λίγο πριν φέρει στον κόσμο το μωράκι της

Η Ελένη Φουρέιρα, όπως είχε αποκαλύψει στην ελληνική «Vogue», ήθελε πάρα πολύ να μείνει έγκυος και παρά τις πρώτες αποτυχημένες προσπάθειες, δεν το έβαλε κάτω και τελικά τα κατάφερε.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εµένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να µην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα.

Ενάμιση χρόνο πάλευα. Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς, μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλµπέρτο, φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει φανταστικός μπαμπάς», είχε εξομολογηθεί συγκεκριμένα η pop star. 

Η φωτογραφία μέσα από την οποία η Ελένη Φουρέιρα επιβεβαίωσε την πρώτη της εγκυμοσύνη

Η φωτογραφία μέσα από την οποία η Ελένη Φουρέιρα επιβεβαίωσε την πρώτη της εγκυμοσύνη

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top