Δύσκολες ώρες για την Εριέττα Κούρκουλου: «Επέλεξες να φύγεις σήμερα»

Η ιδιαίτερη ημέρα για εκείνη και τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Εριέττας Κούρκουλου

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Εριέττα Κούρκουλου, όπως αποκάλυψε μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Εριέττα Κούρκουλου: Πήγε για πεζοπορία με τον 10 μηνών γιο της

Ο αγαπημένος τους Bane, ο σκύλος που συντρόφευσε την οικογένειά της σε πολλές στιγμές της τα τελευταία χρόνια, έφυγε από τη ζωή, μάλιστα, μια μέρα με ιδιαίτερη σημασία για εκείνους.

Εδώ και σχεδόν έναν χρόνο η Εριέττα Κούρκουλου έγινε μανούλα

Πριν από σχεδόν έναν χρόνο η Εριέττα Κούρκουλου έγινε μανούλα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Το καλύτερο σκυλί του κόσμου… κι έχω γνωρίσει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες. Ένα πλάσμα που γουργούριζε σαν γάτα με τα δικά μας χάδια, αλλά που δε θα τα δεχόταν από τον καθένα. Ένα σκυλί που απαιτούσε τον σεβασμό γιατί ήξερε ότι τον αξίζει. Η ήρεμη δύναμη του σπιτιού μας. Ένας άρχοντας», ανέφερε αρχικά, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες.

«Αγαπημένο μου αγόρι, λατρεμένε μου Bane, δεν ξεκίνησες σαν δικός μας, ούτε πιστεύω ότι θα μπορούσες να "ανήκεις" ποτέ σε κανέναν, γιατί εσύ επέλεγες τα πάντα και τους πάντες κι έθετες τους όρους των σχέσεών σου. Μάλλον επέλεξες και να φύγεις σήμερα, στην επέτειό μας, για να έχουμε τουλάχιστον κάτι να γιορτάσουμε μέσα στον πόνο του χαμού σου», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές της.

Εριέττα Κούρκουλου: Η ανάρτηση για τη γιαγιά της που έφυγε από τη ζωή

«Μόνο τιμή μπορώ να αισθάνομαι που γίναμε μέρος του ταξιδιού σου αυτά τα τελευταία χρόνια. Μόνο ευγνωμοσύνη που μας εμπιστεύθηκες και μας επέτρεψες να έρθουμε κοντά σου. Καλό ταξίδι αγάπη μου. Εις το επανιδείν», σχολίασε κλείνοντας την ανάρτησή της.

Ανάμεσα στα ενσταντανέ που πόσταρε ήταν κι αυτά του Bane με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, που έχει την ίδια αγάπη στα ζώα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top