H Δανάη Μπάρκα λατρεύει τη Μαρία Καβογιάννη κι αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Οι δημόσιες ευχές στην κολλητή φίλη της μαμάς της, Βίκυς Σταυροπούλου

Δείτε τη φάρσα που έκανε η Δανάη Μπάρκα στη Μαρία Καβογιάννη

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα Παρασκευή 13 Ιανουαρίου η Μαρία Καβογιάννη, με χιλιάδες φίλους και θαυμαστές να της στέλνουν τις ευχές τους.

Μαρία Καβογιάννη: H ανάρτηση για την προβολή του Maestro στο Netflix

Ανάμεσα σε αυτούς κι η Δανάη Μπάρκα, που έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση για την ταλαντούχα ηθοποιό, με την οποία η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, διατηρεί μια μακροχρόνια φιλία και η παρουσιάστρια την ξέρει από πάντα, όπως έγραψε και στην ανάρτησή της.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, πόσταρε φωτογραφίες και βίντεο με τη Μαρία Καβογιάννη, τη μητέρα της και την ίδια σε αστείες στιγμές.

Μαρία Καβογιάννη, Δανάη Μπάρκα & Βίκυ Σταυροπούλου στη παράσταση Ουρανία το 2018

Μαρία Καβογιάννη, Δανάη Μπάρκα & Βίκυ Σταυροπούλου στη παράσταση Ουρανία το 2018 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όπως έγραψε στη λεζάντα:«Μανουλα μου, Μαράκι μου, φιλενάδα μας υπέροχη αγκαλιά μας... να σε χαιρόμαστε & να σε χαίρομαι! Να μας μαθαίνεις τι σημαίνει τρέλα, φώς, ξεγνοιασιά, ταλέντο, παιδικότητα και αλλοπροσαλλοσύνη😂😂

Πόση τύχη νιώθω που όσο θυμάμαι τον εαυτό μου σε έχω στη ζωή μου. Πόση τύχη νιώθω που η μαμά μου ξέρω πως όταν μεγαλώσει θα έχει άλλη μια ίδια να περνάνε τη ζωή τους και να ζουν στον κόσμο τους και να γλεντάνε. Πόση τύχη νιώθω που υπάρχεις γύρω μου και που όλες οι αναμνήσεις απ τις διακοπές μου είναι χρωματισμένες με σένα το Αντελάκι μου κι όλη την παρέα.

Πόσα έχουμε ζησει,και πόσα ακόμα μας περιμένουν. Σε αγαπώ,σε θαυμάζω, σε ευχαριστώ και θα είμαι πάντα εδώ να μαζεύω τα πράγματα στις ανηφόρες όταν ανοίγει το πορτ παγκαζ του αυτοκίνητου σου. Θα είμαι πάντα εδώ όταν σε τρέχουν στα αστυνομικά τμήματα με τη Βίκυ Σταυροπούλου. Θα είμαι πάντα εδώ όταν δένετε λάθος σκυλί στον κήπο κι όχι το δικό μας @christos_chatzipanagiotis. Θα είμαι πάντα εδώ όταν χάνεις τα κλειδιά σου, την τσάντα σου, το αμάξι σου. Θα είμαι πάντα εδώ για ό,τι θες. Θα είμαι εκεί και στο όσκαρ! Σ’ αγαπάω! Να σε χαιρόμαστ! ♥️».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top