Κ. Λάσπα: Ξέσπασε για τις Drag Queens που διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά

«Αθλιότητα!» έγραψε

Kατερίνα Λάσπα: Casual εμφάνιση σε εμπορικό κέντρο με τη μικρή της κόρη

Έξω φρενών είναι η Κατερίνα Λάσπα εξαιτίας μίας εκδήλωσης που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, κατά την οποία Drag Queens θα διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά 3-12 ετών.

Πρόκειται για εκπαιδευτική δράση που διοργανώνει το “Thessaloniki Pride” και οι “Οικογένειες με Ουράνιο Τόξο”, στην οποία Drag Queens θα διαβάσουν χριστουγεννιάτικα παραμύθια σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού. 

Οι επώνυμοι πήγαν θέατρο με τα παιδιά τους

Συγκεκριμένα, Drag Queens της ομάδας Θεραπαίζειν, θα διαβάσουν στα παιδάκια το παραμύθι παραμυθιού «Η Drag Queen που Έσωσε τα Χριστούγεννα».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της εκδήλωσης, με αφορμή τα Χριστούγεννα και τις μέρες αυτές, οι Drag Queens θα μιλήσουν μέσα από το παραμύθι για τα έμφυλα στερεότυπα. Θα εξηγήσουν πως τα χρώματα και τα παιχνίδια δεν έχουν φύλο, ενώ θα τονίσουν ότι κάθε παιδί μπορεί να παίζει με όποιο παιχνίδι αυτό επιθυμεί, χωρίς διακρίσεις.

Κατερίνα Λάσπα: Ξέσπασε για τις Drag Queens που διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά στη Θεσσαλονίκη

Κατερίνα Λάσπα: Ξέσπασε για τις Drag Queens που διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά στη Θεσσαλονίκη

Η εκδήλωση αυτή δε βρήκε καθόλου σύμφωνη την Κατερίνα Λάσπα. Αντιθέτως μάλιστα, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας δν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή της και έγραψε σε story στον λογαριασμό της στο Instagram: «Αθλιότητα! Σήμερα Drag Queens θα διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού της Θεσσαλονίκης. Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει στον εαυτό του. Κανένας όμως δεν έχει το δικαίωμα με πλάγιο τρόπο να επιβάλει τέτοια πρότυπα σε παιδάκια».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top