Γιάννης Τσιμιτσέλης: Όσα είπε για την καλή συνεργασία με τη Βάσω Λασκαράκη

Στην ίδια τηλεοπτική σειρά το πρώην ζευγάρι

Δείτε τη συνέντευξη του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην εκπομπή Πρωινό μας

Τι κι αν τα τελευταία χρόνια είναι πολύ ερωτευμένος με την Κατερίνα Γερονικολού, στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος με τη Βάσω Λασκαράκη.

Λασκαράκη - Τσιμιτσέλης: Οι ευχές για τα γενέθλια της κορούλας τους, Εύας

Ο λόγος για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη που μίλησε στην εκπομπή Πρωινό μας το πρωί της Παρασκευής. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Fishy, αλλά και για την πρώτη συνεργασία του με τη Βάσω Λασκαράκη μετά τον χωρισμό τους, στην κωμική σειρά Μαίρη Μαίρη Μαίρη.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει αποκτήσει με τη Βάσω Λασκαράκη μια κορούλα, την Εύα

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει αποκτήσει με τη Βάσω Λασκαράκη μια κορούλα, την Εύα

«Στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη θα είμαι στα 25 από τα 60 επεισόδια. Με τη Βάσω δε συναντιόμαστε στα γυρίσματα, αλλά έτσι κι αλλιώς με τη Βάσω συναντιόμαστε. Πριν από λίγες ημέρες είχε γενέθλια η κόρη μας, οπότε ήμασταν πάλι μαζί. Εφόσον υπάρχει καλή συνεργασία με τη Βάσω για ένα παιδί, θα κωλώσουμε σε μια σειρά; Ο ένας θέλει το καλό του άλλου. Είμαστε σε μια σειρά που δεν κάνουμε το ζευγάρι όπως στην Πολυκατοικία. Το να κάναμε ξανά το ζευγάρι θα ήταν πολύ δύσκολο», είπε για τη συνεργασία με την πρώην σύζυγό του.

Βάσω Λασκαράκη - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Θα παίξουν στην ίδια σειρά

«Η Ελένη Μενεγάκη δε δυσκολεύτηκε να έρθει στην εκπομπή γιατί με αγαπάει και την αγαπάω πολύ, οπότε το είχαμε συζητήσει από την πρώτη στιγμή. Δε μου έβαλε κανέναν όρο η Ελένη, γιατί ήξερε ότι ποτέ δε θα τη ρωτήσω κάτι που θα την φέρει σε δύσκολη θέση», αποκάλυψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Γιάννης Τσιμισέλης & Βάσω Λασκαράκη σε κινηματογραφική πρεμιέρα το 2015

Γιάννης Τσιμισέλης & Βάσω Λασκαράκη σε κινηματογραφική πρεμιέρα το 2015 /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top