Θεοδώρα - Μάθιου Κουμάρ: Παντρεύονται στο Πόρτο Χέλι

Πότε θα γίνει ο γάμος - Η επιθυμία της οικογένειας

Μετά από σειρά αναβολών για τον γάμο τους, η Θεοδώρα, η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ο Μάθιου Κουμάρ πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2023, στις Σπέτσες. 

Το ζευγάρι θα παντρευτεί στις αρχές του καλοκαιριού το 2023 στο Πόρτο Χέλι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Secret».

Να θυμίσουμε ότι η Θεοδώρα αρραβωνιάστηκε στο Λονδίνο µε τον εκλεκτό της καρδιάς της, δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ.

Η ίδια είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram µια τρυφερή τους φωτογραφία. «Οι λέξεις δεν µπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασμό. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άντρα. Σ’ αγαπώ, Mατ», είχε γράψει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Theodora (@tgreece)

 

Λίγο μετά, η οικογένειά της είχε εκδώσει ανακοίνωση για τα ευχάριστα: «Οι βασιλείς Κωνσταντίνος και Αννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες της µικρότερης κόρης τους, Θεοδώρας, µε τον κ. Μάθιου Κουµάρ. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά µε τον γάµο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω».

Θεοδώρα: Η επιθυμία της βασιλικής οικογένειας για τον γάμο της

Η επιθυμία του τέως βασιλιά είναι να γίνει ο γάμος της κόρη του στην Ελλάδα. Ωστόσο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία, ούτε και η τοποθεσία του μυστηρίου. Να θυμίσουμε ότι µέχρι σήµερα ο γάµος τους έχει αναβληθεί αρκετές φορές λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αρχικά η Θεοδώρα και ο Μάθιου είχαν συμφωνήσει να γίνει ο γάμος το καλοκαίρι του 2019 στο Πόρτο Χέλι, κάτι που τελικά δε συνέβη εξαιτίας της έξαρσης της Covid-19. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Theodora (@tgreece)

Η Θεοδώρα είναι 35 ετών και ηθοποιός και μάλιστα, είχε συμμετάσχει στη διάσημη αμερικανική σαπουνόπερα «Τόλµη και γοητεία» µε το όνοµα «Theodora Greece».

Η ίδια μεγάλωσε και σπούδασε στην Αγγλία. Αργότερα, έζησε κάποια χρόνια στην Καλιφόρνια και εκεί γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, τον Καλιφορνέζο δικηγόρο Μάθιου Κουµάρ. Το αγαπημένο ζευγάρι ζει στο Λος Άντζελες.

Η Θεοδώρα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μέσω Instagram ανακοίνωσε τους αρραβώνες της με τον Μάθιου, αλλά και την επιθυμία της να τον παντρευτεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Theodora (@tgreece)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top