Ισορροπιστής: Η δουλειά του στον πάγκο της λαϊκής

Η συνέντευξη στο Breakfast@star

Στη λαϊκή αγορά όπου εργάζεται, συνάντησε η κάμερα του «Breakfast@star» τον Ισορροπιστή, ο οποίος χαρακτήρισε το συγκεκριμένο επάγγελμα «άθλημα».

«Έχω θέση στη λαϊκή, διατηρούμε κτήματα με τους γονείς μου στη Νάουσα και καλλιεργούμε ροδάκινα, μήλα, αχλάδια, ακτινίδια. Η λαϊκή είναι ένα άθλημα, το οποίο σε κρατάει σε εγρήγορση. Μου έχουν πει πολλές φορές ότι “εσύ βγάζεις πολλά λεφτά, τι κάνεις στη λαϊκή;”» ανέφερε αρχικά ο ράπερ στην κάμερα της εκπομπής.

«Αν ήμουν στη Γαλλία ή τη Γερμανία με ένα χιτ ίσως δεν χρειαζόταν να ξαναδουλέψω. Στην Ελλάδα είναι διαφορετικά τα πράγματα» τόνισε ο Ισορροπιστής.

Ισορροπιστής: Η δουλειά του στον πάγκο της λαϊκής

«Η μουσική μας δεν έχει ανθίσει, αλλά κοντεύει να τσουρουφλιστεί. Η μουσική της ραπ με βρίσκει σύμφωνο όταν ο ράπερ έχει να πει πράγματα» εξήγησε ο ράπερ.

Για την Ελένη Φουρέιρα, ο Ισορροπιστής τόνισε πως: «Δεν έχω επαφές με την Ελένη. Με τους γονείς της έχω βρεθεί που έχουν περάσει πολλές φορές απ’ εδώ γιατί είναι Καλλιθεάτες. Είχε πάει ο πατέρας της Ελένης να ψωνίσει από έναν πάγκο απέναντι που πουλούσε ροδάκινα και με το που με είδε η μητέρα της, τον τράβηξε από το χέρι και του είπε “εδώ θα έρθουμε να ψωνίσουμε γιατί αυτός ευθύνεται για την επιτυχία της κόρης σου”».

Δείτε όλη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top