Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία με τον σύζυγό της αποχαιρετώντας το καλοκαίρι

Επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η παρουσιάστρια

Δείτε ένα από τα καλοκαιρινά insta stories της Ελεονώρας Μελέτη

Με μια ανάρτησή της στο Instagram το απόγευμα της Δευτέρας η Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρέτησε το καλοκαίρι, τη στιγμή που ο καιρός σε πολλές περιοχές της Ελλάδας θύμιζε... φθινόπωρο

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία που βγάζει κάθε καλοκαίρι με την κόρη της

Η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα, που όπως είδαμε σε insta stories της επέστρεψε στο γραφείο, δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου περπατάει πιασμένη χέρι-χέρι με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, σε παραλία της Κεφαλονιάς.

Η Ελεονώρα Μελέτη κι ο Θοδωρής Μαροσούλης είναι παντρεμένοι εδώ και μια πενταετία

Η Ελεονώρα Μελέτη κι ο Θοδωρής Μαροσούλης είναι παντρεμένοι εδώ και μια πενταετία /Φωτογραφία Instagram

Ελεονώρα Μελέτη: Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη

«Μερικές φορές μέσα από την επικοινωνία με τους ανθρώπους καταλαβαίνω διαφορά… όπως … Κάποιος από αυτό που λες καταλαβαίνει αυτό που θέλει ή αυτό που τον εξυπηρετεί. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ανιχνεύουν το χιούμορ ούτε σε ψήγμα. Σημασία δεν έχει αυτό που λες αλλά το πως θα το ερμηνεύσει ο άλλος. Κάποιοι, άσχετα με αυτό που λες έχουν απλά ανάγκη να πουν το δικό τους. Κ κάπως έτσι δίνω απλές απαντήσεις στο ερώτημα γιατί οι άνθρωποι μεταξύ μας συχνά δε βρίσκουμε την ίδια συχνότητα. Κ όλα αυτά με αφορμή τη φωτογραφία που βλέπετε. Όπως κ να χει, είναι μια ωραία φωτογραφία» έγραψε στη λεζάντα, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά με το σχόλιό της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top