Γενέθλια για την Μυριέλλα Κουρεντή: Οι ευχές του John Λυγνού

Η πρώην παίκτρια του Survivor έκλεισε τα 34 της έτη

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για τη Μυριέλλα Κουρεντή, καθώς είχε τα γενέθλιά της και από νωρίς το πρωί είχε ξεκινήσει να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα στα social media.

Μυριέλλα Κουρεντή: Η μάχη με τα κιλά της μετά το τέλος του Survivor

Φυσικά, την αγαπημένη του σύντροφο ή φίλη (?), που έκλεισε τα 34 της έτη, δε θα μπορούσε να ξεχάσει και ο John Λυγνός, με τον οποίο αυτές τις μέρες κάνουν μαζί διακοπές.

Να θυμίσουμε, πως η Μυριέλλα Κουρεντή είχε απασχολήσει αρκετά τα media με τη σχέση που έχει με τον John αλλά και το ειδύλλιο που φέρεται να δημιουργήθηκε μέσα στο Survivor με τον διαγωνιζόμενο Γιώργο Κατσαούνη.

Κουρεντή: Ο θάνατος του συντρόφου της, η νευρική ανορεξία και η κακοποίηση

Ωστόσο, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο John Λυγνός δεν έχουν ποτέ ξεκαθαρίσει αν είναι απλώς καλοί φίλοι ή αν υπάρχει κάτι περισσότερο ανάμεσά τους. Παρ’ όλα αυτά, ο ένας μιλούσε πάντα με τα καλύτερα λόγια για τον άλλον.

Έτσι λοιπόν χθες, 18/8, με αφορμή τα γενέθλια της Μυριέλλας, ο John Λυγνός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την ώρα που ηθοποιός έσβηνε τα κεράκια στην τούρτα της. «Χρόνια πολλά στην πιο φωτεινή και γλυκιά ύπαρξη που ξέρω», έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση του John Λυγνού για τη Μυριέλλα Κουρεντή:

Μυριέλλα Κουρεντή: Οι Ευχές Του Λυγνού Για Τα Γενέθλιά Της
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top