Πέθανε η συνθέτης του «Αχ Ελλάδα Σ’ Αγαπώ» Βάσω Αλαγιάννη

Συγκινεί το «αντίο» της Χαρούλας Αλεξίου

Θλίψη στον χώρο της μουσικής και όχι μόνο προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Βάσως Αλαγιάννη. Η συνθέτης και στιχουργός των τραγουδιών «Απόψε Σιωπηλοί» του Νίκου Παπάζογλου, «Αχ Ελλάδα Σ’ Αγαπώ», «Υδροχόος» και «Γλάρος», άφησε την τελευταία της πνοή ενώ κοιμόταν.

Η Χαρούλα Αλεξίου θέλησε να της πει το στερνό «αντίο» με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έγραψε στη λεζάντα: «Έφυγε ήσυχα στον ύπνο της. Αυτή η γυναίκα που ήταν τόσα πολλά πράγματα.
Η «Svarno» .
Που έγραφε τραγούδια
Που θεράπευε με Reiki
Που συμβούλευε με αυτογνωσία
Που αγαπούσε με πάθος
Που κάπνιζε πολύ
Που έραβε
Που έπλεκε
Που μας μάλωνε να ξυπνήσουμε
Που γελούσε σαν μωρό
Που τραγουδούσε
Που ταξίδευε πολύ
Που μας γέμιζε δώρα
Η Βάσω Αλλαγιάννη που την τραγούδησα κι εγώ με τους στίχους του Ρασούλη και τους δικούς της στον Ζαμπέτα όπως την τραγούδησαν και τόσοι άλλοι.
Η “Svarno” η φίλη μου και master μου στο Reiki
Έφυγε ήσυχα στον ύπνο της για να αναπαυτεί για πάντα».

 

 

Το δικό του «αντίο» είπε με τη σειρά του και ο Χρήστος Μάστορας γράφοντας: «Μακάρι να προλάβαινα να σε γνωρίσω να σου πω ποσό σε θαυμάζω! Μακάρι να υπήρχε τρόπος να αφαιρέσω το εγώ μου και να σου πω ειλικρινά ποσό σπουδαία ήσουν είσαι και θα είσαι! Λυπάμαι εμένα και όσους τραγουδιστές δεν άγγιξες με το ραβδί σου Βάσω Αλαγιαννη!»

 

«Δε θα ήθελα να ξαναζήσω τίποτα από όλα τα υπέροχα, όπως και τίποτα από τα όσα δύσκολα έχω ζήσει. Όλα τα βιώματά μου τα περιέχω: πλημμυρίζουν την ύπαρξή μου και τη διαμορφώνουν. Τίποτα δεν χρειάζεται λοιπόν να ξανασυμβεί. Είμαι τυχερός άνθρωπος, είχα και έχω δυνατά βιώματα. Θα τα έλεγα δώρα», είχε πει η ίδια μιλώντας στο avopolis.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top