Μυρτώ Αλικάκη: Γνωρίζω την ιστορία - Η αποκάλυψη για τη Γιουλίκα Σκαφιδά

Όσα της είχε πει την περίοδο που συνεργάζονταν

Η Μυρτώ Αλικάκη κάνοντας ένα διάλειμμα από την επίσημη φωτογράφηση για την παράσταση «Οι τέλειοι ξένοι» στην οποία θα πρωταγωνιστεί από τη νέα σεζόν στο θέατρο «Αθηνά», μίλησε στις κάμερες.

Η αγαπημένη ηθοποιός αφού πρώτα δήλωσε ότι έχει συμφιλιωθεί με την ηλικία της, τα 50, σχολίασε το πρόσφατο περιστατικό με τη Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί κοντινό της πρόσωπο, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού με αποτέλεσμα να περάσει ένα βράδυ στο αυτόφωρο.

Γιούλικα Σκαφιδά: Στο αυτόφωρο η ηθοποιός - Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

«Το 50 σαν νούμερο δεν ακούγεται πολύ ωραίο αλλά η αλήθεια είναι ότι εγώ νιώθω πολύ καλά, νιώθω πολύ νέα, γεμάτη ενέργεια, είμαι πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου. Αυτό που ίσως αλλάζει συμβολικά είναι ότι σαν να σηματοδοτείται μια φάση που βλέπεις ότι δεν έχεις πια τον άπειρο χρόνο μπροστά σου», είπε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». 

Οι Έλληνες celebrities στο πλευρό της Γιούλικας Σκαφιδά

Γιούλικα Σκαφιδά - Μυρτώ Αλικάκη

Γιούλικα Σκαφιδά & Μυρτώ Αλικάκη - Φωτογραφία NDP

«Επειδή δουλεύαμε μαζί με τη Γιούλικα τον χειμώνα, γνωρίζω αυτή την ιστορία εδώ και κάποιο καιρό. Της βγάζω το καπέλο που υπερασπίστηκε το δικό της πρόσωπο. Με σόκαρε πάρα πολύ όταν το άκουσα και σε μια κουβέντα που είχαμε κάνει της είχα πει ότι πρέπει να προσέχει πάρα πολύ και εκείνη και το πρόσωπο που υπερασπίστηκε», δήλωσε στη συνέχεια για τη συνάδελφό της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top