Γιώργος Λεμπέσης: «Έχω παιδικό σταθμό, δεν τα βγάζεις πέρα με τη μουσική»

Όσα είπε ο τραγουδιστής για τα επαγγελματικά του βήματα

Δείτε τη συνέντευξη του Γιώργου Λεμπέση στο Breakfast@Star

Υπήρξε ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της δεκαετίας του '90 και του 2000, με επιτυχίες του όπως το Εξάρτηση και το Η Αγάπη βλάπτει σοβαρά, να ακούγονται μέχρι και σήμερα.

Γιώργος Λεμπέσης: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Ο Γιώργος Λεμπέσης ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δισκογραφία

Ο Γιώργος Λεμπέσης μίλησε στο Breakfast@Star και τη Βάσια Μπασιούρη για τη δουλειά του, αλλά και το γεγονός ότι με τη σύζυγό του, Σοφία Τραντίδου, έχουν ανοίξει παιδικό σταθμό, προκειμένου να είναι και καλύτερα οικονομικά. Ο τραγουδιστής τόνισε ότι πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά στη νυχτερινή διασκέδαση, αφού πλέον δουλεύουν πολύ λιγότερες μέρες την εβδομάδα και δεν τα βγάζουν πέρα οικονομικά.

Γιώργος Λεμπέσης: Η πικρία για τον Φοίβο και ο λόγος που δεν πήγε στο YFSF!

«Έχουμε και τον παιδικό σταθμό. Είναι η αγάπη μας, είναι το παιδί μας με τη Σοφία. Πάει πάρα πολύ καλά κι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με αυτό. Πλέον η δική μας η δουλειά της μουσικής δεν είναι όπως ήταν παλιά, που δουλεύαμε πέντε με έξι ημέρες την εβδομάδα. Τώρα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Είμαστε τυχεροί και η Σοφία είναι εκπαιδευτικός, οπότε και το τρέχει πολύ εκείνη ολο το θέμα. Τα καταφέρνουμε. Μονάχα με το τραγούδι και τη μουσική είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και θεωρώ ότι οι περισσότεροι πλέον ασχολούνται και με άλλα πράγματα, για να μπορούν να τα βγάλουν πέρα», δήλωσε.

Ο Γιώργος Λεμπέσης αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις

Γιώργος Λεμπέσης: Σπάνια δημόσια έξοδος με τη σύζυγό του!

«Μου έχουν κάνει πολλές προτάσεις η αλήθεια είναι για τηλεοπτικά σόου παλιότερα, για να συμμετέχω, αλλά τότε η γυναίκα μου, η Σοφία, ήταν έγκυος κι είχα αποφασίσει ότι δε θα το έκανα», πρόσθεσε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top