Meghan Markle: Νοσηλεύεται με εγκεφαλικό ο πατέρας της, Thomas

Έξαλλη η αδερφή της δούκισσας του Σάσεξ

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Meghan Markle

Λίγες ημέρες πριν η Meghan Markle επιστρέψει στο Λονδίνο για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ, Thomas, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Thomas Markle δεν έχασε ευκαιρία να... κράξει τη «γαλαζοαίματη» κόρη του σε τηλεοπτική του συνέντευξη

Ο Thomas Markle δεν έχασε ευκαιρία να... κράξει τη «γαλαζοαίματη» κόρη του σε τηλεοπτική του συνέντευξη

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, ο 77χρονος άντρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο στην Τσούλα Βίστα της Καλιφόρνιας, γύρω στις 21:30 τοπική ώρα. Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως δεν μπορούσε να μιλήσει με τους γιατρούς κι έγραψε τα συμπτώματα σε ένα κομμάτι χαρτί.

Τόμας Μαρκλ: Ο πατέρας της Μέγκαν απασφάλισε… ξανά!

Την ίδια στιγμή, η Daily Mail αναφέρει πως υπάρχει οργή στην οικογένεια Markle, αφού πλήρωσε μόνος του την ιατρική του περίθαλψη, χωρίς καμία βοήθεια από την κόρη του Meghan.

Meghan Markle & Πρίγκιπας Harry στο One World Trade στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Σεπτέμβριο /Φωτογραφία AP Images

«Ο πατέρας μου αναρρώνει στο νοσοκομείο. Ζητάμε ιδιωτικότητα για την οικογένεια, για την υγεία και την ευημερία του. Απλώς χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραση», δήλωσε στην Daily Mail η 57χρονη κόρη του, Samantha και στη συνέχεια κατηγόρησε ευθέως την αδερφή της Meghan, λέγοντας: «Είναι παρωδία το πόσο βασανίστηκε και πόσα χρειάστηκε να περάσει χάρη στην περιφρόνηση της αδερφής μου τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι ασυγχώρητο».

Η Meghan Markle κατηγορεί τα ΜΜΕ για την κακή σχέση με τον πατέρα της

Στις 19 Μαΐου του 2018 ο Harry και η Meghan ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου /Φωτογραφία AP Images

Υπενθυμίζεται ότι ο Thomas Markle δεν ήταν καλεσμένος στον βασιλικό γάμο της Meghan με τον πρίγκιπα Χάρι τον Μάιο του 2018, λόγω προβλημάτων με την καρδιά του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top