Χριστίνα Κεφαλά: «Με ρωτούσαν πόσα παίρνω, επειδή ταξίδεψα στο Ντουμπάι»

Έξω φρενών η πρώην παίκτρια του Survivor

Έξω φρενών εμφανίστηκε η Χριστίνα Κεφαλά στις νέες της δηλώσεις on camera σχετικά με κακεντρεχή σχόλια που δέχεται ανά διαστήματα για τα ταξίδια, που πραγματοποιεί στο εξωτερικό.

Χριστίνα Κεφαλά: «Έβαλα μέσο για το J2US, αλλά δεν πέρασα»

Συγκεκριμένα, η influencer και πρώην παίκτρια του Survivor δήλωσε πως τα ταξίδια που κάνει στο Ντουμπάι και αλλού, είναι μέρος της δουλειάς της, όμως ο κόσμος δε δείχνει να το αντιλαμβάνεται.

«Δεν έχω κάνει πολλά ταξίδια μέχρι στιγμής, ειδικά στο εξωτερικό. Τώρα όμως, απαιτείται με τη δουλειά, επειδή παρουσιάζω διάφορα διαφημιζόμενα στο προφίλ μου στο Instagram. Το τελευταίο μου ταξίδι μάλλον ήταν πολύ εκκεντρικό και δέχτηκα πολλά αρνητικά σχόλια. Απορώ πώς ο κόσμος στέλνει τέτοια μηνύματα για να κάνει τέτοια σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες.

Δουλεύω από μικρή. Είχα τη δημοσιότητα όλη αυτή που έχω πάρει από το παιχνίδι, βγάζω το εισόδημά μου, έχω ασχοληθεί με το Instagram, δεν κάθομαι, δουλεύω κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορώ να πάω μόνη μου και στο Ντουμπάι και στις Μαλδίβες και παντού. Απλά δεν μπορώ να πάω στα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία», είπε η Χριστίνα Κεφαλά.

Τέλος, η πρώην παίκτρια του Survivor είπε εκνευρισμένη: «Να πηγαίνεις στο Ντουμπάι και να σε ρωτάνε πόσα παίρνεις; Μου φάνηκε απίστευτο. Πήγα με τον σύντροφό μου, τη σχέση μου!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top