Dave Chappelle: Δέχτηκε επίθεση την ώρα που βρισκόταν επί σκηνής

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ «Netflix is a joke»

Το βράδυ της Τρίτης (3/5),ο Dave Chappelle δέχθηκε επίθεση επάνω στη σκηνή, κατά τη διάρκεια stand -up comedy στο Λος Άντζελες.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός κωμικός του παρουσίαζε το νούμερό του στο φεστιβάλ κωμωδίας «Netflix Is A Joke» στο Hollywood Bowl.

Dave Chappelle -2

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται ένας άνδρας να τρέχει στη σκηνή πριν επιτεθεί στον Dave Chappelle, ενώ οι άνδρες της ασφάλειας προσπαθούν να τον σταματήσουν.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε το περιστατικό, λέγοντας στο NBC Λος Άντζελες ότι ο δράστης είχε επάνω του ένα ψεύτικο όπλο, «το οποίο έκρυβε μια λεπίδα». Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν αποπειράθηκε να χρησιμοποιήσει το όπλο.

Dave Chappelle -1

Ο ύποπτος ταυτοποιήθηκε και λέγεται Isaiah Lee. Το LAPD δήλωσε ότι ο Lee ήταν στο κοινό πριν από την επίθεση, στη συνέχεια πήδηξε στη σκηνή και επιτέθηκε στον Chappelle τη στιγμή που ήταν έτοιμος να φύγει από τη σκηνή.

Οι άνδρες της ασφάλειας που υπήρχαν στο σημείο παρενέβησαν και τράβηξαν τον ύποπτο από τον κωμικό, προτού τον συλλάβουν, ανέφερε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο νεαρός δράστης υπέστη επιφανειακά τραύματα κατά τη διάρκεια της συμπλοκής και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά το συμβάν, ενώ ο Chappelle δεν τραυματίστηκε.

Να σημειωθεί ότι ο  Chappelle και η κωμωδία του έχουν απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα τους τελευταίους μήνες, κυρίως λόγω του ειδικού κωμικού του Netflix «The Closer».

Στο αφιέρωμα, το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο, ο κωμικός έκανε αστεία την LGBTQ+ κοινότητα και ειδικά για τα τρανς άτομα, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top