Η Δούκισσα Νομικού μάς συστήνει την πανέμορφη γιαγιά της!

Το μήλο κάτω απ' τη μηλιά θα πέσει!

Δούκισσα Νομικού: «Το διαζύγιο με τον ΣΚΑΪ ήταν συναινετικό» - Βίντεο από το Breakfast@Star

Ιδιαίτερες ήταν οι τελευταίες μέρες για τη Δούκισσα Νομικού, καθώς δύο από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα στον κόσμο είχαν τα γενέθλιά τους! Ο λόγος για τη μητέρα της, Ούρσουλα και για τη γιαγιά της, Αλέκα!

Με διαφορά λίγων ωρών, η παρουσιάστρια μοιράστηκε και για τις δύο τρυφερά λόγια και στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 «Σε ευχαριστώ που μας χαρίσατε μαζί με τον μπαμπά τα πιο ωραία παιδικά χρόνια, σε ευχαριστώ που το σπίτι μας πάντα μύριζε αγάπη και σπιτικό κέικ βανίλιας με σοκολάτα, σε ευχαριστώ πολύ που φύτεψες το πιο όμορφο λουλούδι έξω από το παιδικό μου δωμάτιο για να μου «χαμογελάει» κάθε φορά που άνοιγα το παράθυρο. Σε ευχαριστώ που ερχόσουν στα διαλείμματα στο σχολείο για να μου δώσεις φρεσκοψημένο κουλούρι. Σε ευχαριστώ που μεγαλώνουμε παρέα, που με ακούς χωρίς να με κρίνεις, που είσαι δίπλα μου στα ωραία και στα δύσκολα, που μου δείχνεις πως να αγαπώ, να συγχωρώ, να ενώνω, να δημιουργώ. Σε ευχαριστώ που με έμαθες πως η ευγένεια είναι το μεγαλύτερο προσόν και η αξιοπρέπεια είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο. Σε ευχαριστώ που μέχρι σήμερα κάθε φορά που βγαίνω από την πόρτα του σπιτιού σας λες από μέσα σου μια προσευχή και με σταυρώνεις με τα χέρια σου κρυφά, σε ευχαριστώ που με κάνεις να αισθάνομαι ξανά παιδί όταν είμαι κοντά σου, που τρέχω στην αγκαλιά σου όταν πελαγώνω ή όταν κάνω σκανταλιές. Σε ευχαριστώ που φτιάχνεις τα πιο νόστιμα γεμιστά από όλους», έγραψε η Δούκισσα Νομικού για τη μαμά της.

Δούκισσα Νομικού: Η συγκινητική αγκαλιά της μητέρας της στην AXDW

Ακολούθησε ένα Instastory, μία φωτογραφία με ευχές στη γιαγιά της, Αλέκα. «Χρόνια πολλά στην γιαγιάκα μου την Αλέκα», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στην φωτογραφία τους.

δουκισσα νομικού γιαγιά

Στο στιγμιότυπο είναι φανερή η ομοιότητα γιαγιάς και εγγονής! Και οι δύο γυναίκες είναι πολύ εντυπωσιακές με ιδιαίτερα όμορφα χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top