Ρένος Ρώτας: Είναι ζευγάρι με την τηλεοπτική αδερφή του, Αθηνά Γιακεζόγλου;

Είναι το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz;

Πρόσφατη συνέντευξη του Ρένου Ρώτα στο Breakfast@Star

Η Αθηνά Γιακεζόγλου και ο Ρένος Ρώτας μπορεί στη σειρά «Μόλις χθες» να υποδύονται τα αδέλφια που είναι στα «μαχαίρια», όμως στην πραγματική τους ζωή κάνουν παρέα και μάλιστα… στενή. Τόσο στενή που πολλοί κάνουν λόγο για ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσά τους!

Ρένος Ρώτας: «H καραντίνα με έφερε σε όρια ψυχολογικά και οικονομικά»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι ακόμα, όμως τα βλέμματα στο κανάλι έχουν στραφεί πάνω τους.

Τους δυο τους μάλιστα, απαθανάτισε πρόσφατα και ο φωτογραφικός φακός σε γνωστό εστιατόριο, μαζί με τους συνεργάτες τους και πόζαραν ευδιάθετοι.

Αθηνά Γιακεζόγλου ρωτας ζευγάρι

Όσοι τους γνωρίζουν, κάνουν λόγο για «ταιριαστό ζευγάρι». Να θυμίσουμε πως ο Ρένος Ρώτας διατηρούσε σχέση με την Κλέλια Ρένεση με την οποία έχουν χωρίσει εδώ και περίπου δυόμιση χρόνια. Από την άλλη, η Αθηνά είναι νέα στον χώρο της υποκριτικής και η σειρά «Μόλις Χθες» είναι η πρώτη της δουλειά:

«Είναι η πρώτη μου δουλειά μετά την αποφοίτηση από τη δραματική, με όλες τις ανασφάλειες, τις δυσκολίες και τις ομορφιές της. Μία δεύτερη σχολή για εμένα. Εγώ εμπιστεύτηκα την ακρόαση και ο κύριος Θωμόπουλος εμένα. Για καλή μου τύχη κατείχα τις προϋποθέσεις και συμπλήρωσα το όραμα των δημιουργών όπως και την υπόλοιπη, υπέροχη ομάδα», έχει πει σε συνέντευξή της η ηθοποιός.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top