Μαρίνα Σάττι: Η συνάντηση με τον μπαμπά της μετά από 13 χρόνια

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της τραγουδίστριας στο «The 2Night Show»

Η Μαρίνα Σάττι έκανε ένα σύντομο ταξίδι πίσω στον χρόνο και μίλησε για την καταγωγή της, την παιδική της ηλικία, το bullying και τον  λόγο που είχε να δει τον μπαμπά της 13 χρόνια.

«Ο πατέρας μου είναι από το Σουδάν,  έχω πάει αρκετές φορές και ήταν πολύ ωραία. Δύσκολα βέβαια τα πράγματα εκεί αυτή την περίοδο. Ο πατέρας μου ήρθε στην Ελλάδα να σπουδάσει Ιατρική, όπου και γνώρισε την μητέρα μου η οποία ήρθε στην Αθήνα από την Κρήτη, επίσης να σπουδάσει», είπε η Μαρίνα Σάττι καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show».

H Μαρίνα Σάττι με τον μπαμπά της

H Μαρίνα Σάττι με τον μπαμπά της

H τραγουδίστρια έχει έναν αδερφό μικρότερο από εκείνη, ο οποίος δεν ασχολείται με το τραγούδι μιας και είναι δικηγόρος. «Έχω έναν αδερφό ο οποίος ζει στην Αγγλία και δουλεύει εκεί. Τον αγαπάω πάρα πολύ, όπως και αυτός εμένα. Είναι μικρότερος αλλά πάντα ήταν ο πιο… σοφός της σχέσης μας, με πρόσεχε και με συμβούλευε. Δεν ασχολείται με το τραγούδι, είναι δικηγόρος».

Το bullying και ο λόγος που ντρεπόταν να πάει ο πατέρας της στο φροντιστήριο

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για την παιδική της ηλικία και την περίοδο που πήγαινε στο φροντιστήριο. Η ίδια παραδέχτηκε πως ντρεπόταν και δεν ήθελε να την πάρει ο μπαμπάς της από το φροντιστήριο γιατί είναι μαύρος. «Είναι μαύρος στο δέρμα και δεν ήταν συνηθισμένο ειδικά τότε και στην Κρήτη να βλέπουν έναν μαύρο άνδρα. Η γιαγιά μου στο Ηράκλειο είδε πρώτη φορά μαύρο άνδρα από κοντά, όταν γνώρισε τον πατέρα μου. Θαυμάζω τη μαμά μου για εκείνη την εποχή. Σήμερα φυσικά είναι αστεία αυτή η κουβέντα», είπε και στη συνέχεια πρόσθεσε μιλώντας για bullying: «Δεν ξέρω αν τα παιδάκια στο σχολείο το έλεγαν για να σε πονέσουν, νομίζω πως απλά ήταν λίγο σκληρά. Τα Χριστούγεννα που πήγα στην Κρήτη κάναμε πρώτη φορά μετά το Λύκειο μια συνάντηση με τους συμμαθητές. Ήρθε ένας πολύ αγαπημένος συμμαθητής και μου είπε πόσο άσχημα ένιωσε όταν είδε  να μιλώ για το bullying που δεχόμουν για τον πατέρα μου στο σχολείο. Ήταν ανάμεσα στα παιδιά που έκαναν σχόλια τότε».

Η Μαρίνα Σάττι στην αγκαλιά του μπαμπά της σε παιδική ηλικία

Η Μαρίνα Σάττι στην αγκαλιά του μπαμπά της σε παιδική ηλικία

Η  συνάντηση με τον πατέρα της μετά από 13 χρόνια

«Είχα να δω τον μπαμπά μου 13 χρόνια, μέχρι το 2013 που ξαναβρεθήκαμε όταν ήρθε εδώ γιατί έφυγε εκείνος, έφυγα εγώ από την Κρήτη στην Αθήνα και μετά από την Αθήνα πήγα στην Αμερική για να σπουδάσω, γύρισα και έτσι πέρασαν 13 χρόνια», εξομολογήθηκε η Μαρίνα Σάττι.

Δεν θα πιστεύετε με ποιον ήταν ζευγάρι η Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάττι σε παιδική ηλικία

Η Μαρίνα Σάττι σε παιδική ηλικία
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top