Ο Μπραντ Πιτ έκανε μήνυση στην Αντζελίνα Τζολί

Ξεκίνησε νέα διαμάχη για το οινοποιείο που είχαν στη Γαλλία

Ξανά ερωτευμένος ο Μπραντ Πιτ

Δεν έχουν τέλος οι διαμάχες ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι του Χόλιγουντ, Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί. Αυτή τη φορά ο Πιτ μήνυσε την πρώην αγαπημένη του καθώς ισχυρίζεται ότι πούλησε παράνομα το μερίδιό της στο γαλλικό οινοποιείο που διατηρούσαν μαζί στη Γαλλία. 

Μπραντ Πιτ: Εμφανίστηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο ο ηθοποιός

Σύμφωνα με τον διάσημο ηθοποιό, είχαν συμφωνήσει να μην πουλήσει κανείς μετοχές από το γαλλικό κτήμα «Château Miraval», όπου είχε παντρευτεί το ζευγάρι το 2014. Οι δυο τους είχαν φτιάξει το πιο γνωστό ροζέ κρασί παγκοσμίως μέσα στο φημισμένο τους οινοποιείο. 

Ωστόσο η Αντζελίνα Τζολί φαίνεται πως είχε άλλη άποψη και πούλησε το μερίδιό της στον Ρώσο Γιούρι Σέφλερ έναντι 28,4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ερωτευμένος ξανά ο Brad Pitt - Δείτε ποια είναι η νέα του σύντροφος

Αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον Μπραντ Πιτ καθώς ο Σέφλερ είναι ιδιοκτήτης ενός διεθνούς ομίλου εταιρειών συμπεριλαμβανομένης και της εταιρείας εμφιάλωσης της βότκας «Stolichnaya». Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, η πρώην σύζυγός του δεν τον ενημέρωσε σχετικά με την αγοραπωλησία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγοράσει ο ίδιος το μερίδιο του κτήματος που της αντιστοιχούσε. 

Η ιστορία πίσω από το γαλλικό οινοποιείο

Το «Château Miraval» βρίσκεται στο χωριό Kορέν της νοτιοανατολικής Γαλλίας. Μέσα στο κτήμα, υπάρχει μια έπαυλη με 35 δωμάτια, κήποι, συντριβάνια, ένα αρχοντικό και μια εκκλησία. Το κτήμα αγοράστηκε από το πρώην ζευγάρι το 2008 με σκοπό να μεγαλώσουν εκεί τα παιδιά και να δημιουργήσουν ένα οινοποιείο. 

Ο Μπραντ Πιτ ήταν εκείνος που ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την οινοποιεία, δημιουργώντας το πιο γνωστό ροζέ κρασί στον κόσμο. Η Αντζελίνα Τζολί σταμάτησε να ασχολείται μετά το διαζύγιο του ζευγαριού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζολί σταμάτησε να συνεισφέρει οικονομικά στο κτήμα το 2013. Μετά την πώληση του μεριδίου της, η ίδια φέρεται να υποστήριξε ότι το έκανε γιατί δεν μπορούσε να διατηρεί μια επιχείρηση που πουλάει αλκοόλ καθώς κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με τα πιστεύω της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top