MasterChef 2022 Στάθης: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε

«Προσπαθούσα να το διαχειριστώ όλο αυτό γιατί για μένα ήταν πρωτόγνωρο»

Δείτε τη συνέντευξη του Στάθη στο Breakfast@Star

Συζητήθηκε πολύ αφού είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς από το MasterChef 2022, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης.

MasterChef 2022 Στάθης

Ο λόγος για τον Στάθη που το πρωί της Τετάρτης αποκάλυψε στο Breakfast@Star τον λόγο που αποχώρισε, ενώ είχε κερδίσει και το golden pin του Πάνου Ιωαννίδη. «Είχα αποφασίσει ότι θα φύγω από το MasterChef, προσπαθούσα να το διαχειριστώ όλο αυτό γιατί για μένα ήταν πρωτόγνωρο που ήρθε το παιδί μου στον κόσμο και το άφησα. Αυτό δεν μπορούσα να διαχειριστώ μέσα στο μυαλό μου, το πάλευα κάθε μέρα μέσα μου, αλλά έβλεπα ότι δε μου έβγαινε. Αποφάσισα να μη χάνω τον χρόνο μου και να αποχωρήσω τώρα που είναι νωρίς», δήλωσε ο παίκτης.

MasterChef 2022: Αποχώρησε οικειοθελώς και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό

Ο Στάθης αποκάλυψε ότι είχε συζητήσει με τους συμπαίκτες του που είχαν έρθει πιο κοντά αυτή του την απόφαση κι ότι προσπάθησαν να τον μεταπείσουν.

MasterChef 2022 Στάθης MasterChef 2022 Δημήτρης

O Στάθης είχε έρθει αρκετά κοντά με τον πολυσυζητημένο Δημήτρη

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη φιλία του με τον Δημήτρη, που όπως δήλωσε στις κάμερες θα παλεύει στο MasterChef και για τον φίλο του που αποχώρησε. «Ο Δημήτρης είναι λίγο παρεξηγημένος, είναι καλό παιδί. Είναι παρεξηγημένος από τα παιδιά… δεν του μιλάνε κι αυτό δεν είναι ωραίο», είπε για τον συμπαίκτη του. «Δεν είναι ωραία αυτή η απομόνωση», συμπλήρωσε.

MasterChef 2022: Ο παίκτης που πήρε το golden pin του Πάνου Ιωαννίδη

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα του που είναι πιο… κλειστός, αλλά και τα σχόλια που άκουσε για το πιάτο του με τα ρεβίθια που του χάρισε το golden pin.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top