Ελεονώρα Μελέτη: Παραμένει εγκλωβισμένη στο σπίτι με την οικογένειά της

Η παρουσιάστρια μένει στη Νέα Πεντέλη και έχουν ακόμα πολύ χιόνι

Bίντεο από τα χιόνια στον κήπο της παρουσιάστριας

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έντυσε στα λευκά σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα, με πολλά σπίτια να εγκλωβίζονται και να μην υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης.

Ελεονώρα Μελέτη: Στη χιονισμένη αυλή του σπιτιού της με στολή του σκι

Μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι εκείνη και η οικογένειά της παραμένουν εγκλωβισμένοι στο σπίτι τους στην Πεντέλη.

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για όλους. Εμείς παραμένουμε εγκλωβισμένοι στο σπίτι καθώς η κλίση του δρόμου όπου μένουμε δεν επιτρέπει τη διέλευση εκχιονιστικού. Θα περιμένουμε απλά να λιώσουν τα χιόνια. Μέχρι τότε θα κάνουμε υπομονή, κ δεν τολμάμε να βγούμε από το σπίτι τις επικίνδυνες ώρες λόγω πάγου. (πολύ πρωινές ώρες – κ μετά τη Δύση)

Να, σήμερα το πρωί, στις 05:30 περπατώντας για να βγω σε κεντρικό δρόμο προκειμένου να με πάρουν για τη δουλειά, είχα μια άνευ προηγούμενου τούμπα. Στην αρχή ήταν «άουτς» μόλις είδα ότι δεν έσπασα κάτι, απλά με έπιασε νευρικό γέλιο. Γέλαγα ασταμάτητα κάνοντας εικόνα την αφεντιά μου να πατινάρει σαν καρτούν πριν σκάσει σαν καρπούζι! Κ εκεί συνειδητοποίησα την αναγκαιότητα του γέλιου! Με αυτές τις χαμογελαστές φωτογραφίες λοιπόν σας εύχομαι να αφήσετε όλη τη ταλαιπωρία αυτής της εβδομάδας κ να χαμογελάσετε κ πάλι τις μέρες που έρχονται… καλό σκ!» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top