Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Στηρίζει φουλ τη… φαγανή Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Η χιουμοριστική ανάρτηση του σεφ και κριτή

Δείτε το insta story του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη την περασμένη εβδομάδα, η οποία τόνισε πως μια φωτογραφία από το γυμναστήριο που ανέβασε στο Instagram, έκανε τους followers της να αναρωτηθούν αν είναι έγκυος

Ξέσπασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν είμαι έγκυος. Τρώω και έχω πάρει κιλά»

Όπως ομολόγησε και η ίδια, επειδή έχει πάρει κάποια παραπάνω κιλά, κάποιοι υπέθεσαν πως είναι έγκυος. Όλα αυτά τα σχόλια της δημιούργησαν ένα τεράστιο βάρος, μια πίεση: «Είναι τρομερό να σου λένε: “Τι γίνεται;”, “Είσαι έγκυος;”, “Μας το κρύβεις;”. Ναι τρώω και έχω πάρει κιλά, είναι φυσιολογικό. Θα τα χάσω όταν θα είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει αλλά όλο αυτό είναι βάρος που μπορεί να σου προσθέτει…». Συμπλήρωσε μάλιστα ότι: «Προσπαθεί να κλείσει τα μάτια και τα αυτιά σε κάποια τέτοια σχόλια, αλλά αυτό το θέμα είναι πολύ λεπτό για μια γυναίκα». 

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο σεφ κι αγαπημένος κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, παρακολουθώντας τη συνέντευξή της αθλητικογράφου, την υποστήριξε με ένα χιουμορισικό βιντεάκι δηλώνοντας με κάθε τρόπο ότι κι εκείνος… τρώει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top