Ανδρέας Μικρούτσικος: Η άγνωστη ιστορία με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Ο παρουσιαστής είχε δώσει προσωπική μάχη για τον λαϊκό τραγουδιστή

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος γύρισε στην εποχή του Dream Show το πρωί της Πέμπτης 13/1 και διηγήθηκε στους συνεργάτες του αλλά και στους τηλεθεατές της εκπομπής Super Κατερίνα τι είχε συμβεί τότε με τον Νίκο Οικονομόπουλο αλλά και άλλους παίκτες που πέρασαν από τον διαγωνισμό και τελικά κατάφεραν να κάνουν τεράστια καριέρα.

Μικρούτσικος: Το ξύλο σε εκπομπή που δεν είδαμε - «Έφαγα μπουνιά στη μούρη»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε εμφανιστεί τότε στο show με ξανθό καρέ μαλλί και είχε γοητεύσει ιδιαίτερα το κοινό με τη φωνή του, όμως οι κριτές ήθελαν να τον «κόψουν». Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε «προσωπική μάχη», όπως είπε, για να μην «κοπεί».

Νίκος Οικονομόπουλος: «Έλα που με βρήκε ο κορωνοϊός και με βρήκε δύσκολα!»

μικρουτσικος οικονομοπουλος

Στιγμιότυπο από το Dream Show με Μικρούτσικο και Οικονομόπουλο στο πλατό

«Κόπηκε από τους συνεργάτες μου. Τον ήθελε ο Ηλίας και οι άλλοι ήταν αδιάφοροι. Εγώ του έκανα συνέντευξη και είδα ότι ήταν ένα πικραμένο κλειστό παιδί και άκουσα και μια λιτή λαϊκή φωνή. Την ημέρα της κρίσης άκουγα όλο “όχι”. Σταμάτησα, τους πήρα αλλού και ένας συνεργάτης μου λέει “αν μπει αυτός εγώ θα φύγω”. Του είπα ότι ο Οικονομόπουλος θα μπει και θα μείνεις κι εσύ. Ο Οικονομόπουλος θα μπει και με δικιά μου προσωπική χάρη», είπε αρχικά ο παρουσιαστής και συνέχισε:

«Πίστευα ότι είναι ένα παιδί πικραμένο, στεναχωρημένο που θα το βγάλει σίγουρα στο τραγούδι. Δεν πιέστηκε ποτέ, δεν έκανε reality, ήταν με τη γιαγιά του, ήρθε κάποια στιγμή κι εκείνη εκεί και δεν του έκανα ποτέ ερώτηση για τα προσωπικά του. Ήταν πολύ βαθιά πικραμένο παιδί. Δεν ξέρω αν το ξέρει, ούτε το διαφημίζω γενικά, αλλά έδωσα προσωπική “μάχη” και χαίρομαι γιατί με συγκινεί η φωνή του όποτε τον ακούω».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top