Τζέισον Μομόα – Λίζα Μπονέ: Χωρίζουν μετά από 16 χρόνια σχέσης

Ο πρωταγωνιστής του Game of Thrones είναι και πάλι ελεύθερος

Ο Τζέισον Μομόα και η Λίζα Μπονέ χωρίζουν μετά από πέντε χρόνια γάμου και 16 χρόνια σχέσης.

Το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του με μία κοινή ανάρτηση στο Instagram, αναφέροντας ότι θα παραμείνουν αγαπημένοι, καθώς έχουν μαζί δύο παιδιά.

«Όλοι έχουμε νιώσει τη πίεση και τις αλλαγές αυτών των μεταμορφωτικών εποχών. Μια επανάσταση εκτυλίσσεται και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και αναπτύσσεται από τις σεισμικές μετατοπίσεις που συμβαίνουν. Και έτσι μοιραζόμαστε τα οικογενειακά μας νέα ότι χωρίζουμε από το γάμο μας. Το μοιραζόμαστε αυτό όχι επειδή πιστεύουμε ότι είναι αξιοσημείωτο, αλλά για να το κάνουμε όσο προχωράμε στη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια.

Η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζεται, εξελίσσεται με τρόπους που θέλει να την γνωρίσουν και να την ζήσουν. Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον για να είμαστε αυτοί που μαθαίνουμε να γίνουμε. Η αφοσίωσή μας ακλόνητη σε αυτή την ιερή ζωή και τα παιδιά μας. Διδάσκοντας στα παιδιά μας τι είναι δυνατό. Ζώντας την Προσευχή. Είθε η Αγάπη να Επικρατήσει. J & M» αναφέρει ο Τζέισον Μομόα και η Λίζα Μπονέ.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2005 και από τότε ήταν αχώριστοι. Ο 42χρονος Μομόα, ο Drogo του Game of Thrones, και η 54χρονή Μπονέ παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2017 μετά από σχέση για περισσότερο από μια δεκαετία.

Ήταν ο πρώτος γάμος για τον Μομόα και ο δεύτερος για την Μπονέ, η οποία στο παρελθόν υπήρξε σύζυγος του Λένι Κράβιτζ από το 1987 έως το 1993.

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τον Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa, 13 ετών, και τη Lola Iolani Momoa, 14 ετών.

Ο Τζέισον Μομόα είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της από όταν ήταν 8 χρονών και είχε βάλει σκοπό να την κατακτήσει, όμως αυτό το είπε στην ίδια, μετά την απόκτηση δύο παιδιών. Όταν παντρεύτηκαν, ο Τζέισον Μομόα έγινε πατριός της Ζόι Κράβιτς, της κόρης του Λένι Κράβιτς και της Λίζα Μπονέ από τον γάμο τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top