Στην κάμερα του Love It μίλησε ο προπονητής και πολύ καλός φίλος του πρωταθλητη της ελεύθερης πάλης Γιώργου Πιλίδη, που βλέπουμε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.
Μιλώντας στην εκπομπή, ο Γιώργος Παυλίδης αναφέρθηκε στη ζωή του αθλητή, τις αδυναμίες του αλλά και τη σχέση με την καλλονή σύντροφό του.
«Τον Γιωρίκα τον γνώρισα όταν ήμουν πέντε ετών, ήταν ένα παιδί-θαύμα από μικρός. Οι γονείς τον έφεραν στην πάλη και είδα ότι αυτό το παιδί έχει ταλέντο. Είναι απίστευτο παιδί, με γέλιο, χαρά ενθουσιασμό, σαν να πετάει στα σύννεφα», είπε αρχικά ο προπονητής του Πιλίδη.
Όσον αφορά στον λόγο για τον οποίο δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης, ο φίλος του δήλωσε: «Πήγε στο Survivor για να σταματήσει να δουλεύει η μαμά του. Της έχει πολύ αδυναμία και παλεύει κάθε μέρα για εκείνη. Πίσω άφησε και τη σχέση του. Είναι πολύ καλή κοπέλα και τη συμπαθώ πάρα πολύ. Είναι αισθητικός και το πιο βασικό είναι ότι του συμπαραστέκεται σε όλα. Είναι μαζί τέσσερα χρόνια και το πάνε σοβαρά. Η κοπέλα του είναι πολύ ανοιχτόμυαλη για την ηλικία της, το πήρε πολύ χαλαρά όταν της είπε ότι θα πάει».
Το όνομά της συντρόφου του Γιωρίκα, είναι Όλγα Καρπουζίδου κι όπως βλέπουμε από το προφίλ της στο Instagram, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.