«Όταν γνώρισα τον άνδρα μου είπα… τι είμαι; Cougar;»

Η δήλωση γνωστής διακοσμήτριας που θα συζητηθεί

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Σίσσυς Φειδά

Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες παρουσιάστριες της τηλεόρασης με την εκπομπή διακόσμησης που έκανε.

Σίσσυ Φειδά - Γιώργος Ανδρίτσος: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι!

Ο λόγος για τη Σίσσυ Φειδά, η οποία μίλησε στο MEGA Καλημέρα για την πρόταση που είχε να παρουσιάσει τηλεοπτικό σόου, αλλά και για την οικογένεια που έχει φτιάξει με τον αρκετά νεότερο σύζυγό της, Γιώργο Ανδρίτσο

Σίσσυ Φειδά

Η Σίσσυ Φειδά δε δίνει πολύ συχνά συνεντεύξεις

«Προέρχομαι από μια γενιά όπου το να κάνεις διακόσμηση ακουγόταν λίγο σνομπίστικο επάγγελμα, αλλά στην οικογένειά μου ασχολούνταν με τις κατασκευές. Φτιάξαμε μια βίλα στο κέντρο του Λονδίνου που κοστολογήθηκε 75 εκατομμύρια λίρες», είπε αρχικά για τη δουλειά της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy Feida (@sissyfeida)

Όσον αφορά στην τηλεοπτική της παρουσία, δήλωσε: «Δε θα άφηνα τη δουλειά μου ποτέ για την τηλεόραση. Μου είχε γίνει πρόταση για ένα σόου, αλλά δεν πήρα μέρος λόγω χρόνου. Πολλές φορές έχω πει ότι θα ήθελα να τραγουδήσω, να χορέψω». 

Σίσσυ Φειδά: Μιλά πρώτη φορά για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της

Για τον νεότερο σύζυγό της, Γιώργο Ανδρίτσο, με τον οποίον έχουν αποκτήσει μια κορούλα, η Σίσσυ Φειδά αποκάλυψε: «Είμαστε δέκα χρόνια μαζί με τον άντρα μου, έχουμε έντονο χαρακτήρα και ταμπεραμέντο. Λόγω της διαφοράς ηλικίας δε θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί αν δεν ήταν κι εκείνος πολύ δυνατή προσωπικότητα. Όταν τον γνώρισα  του είπα “Τι είμαι; Cougar; Αφού δε μου αρέσουν οι μικρότεροι” και μου έλεγε “θα λέμε ότι εγώ σε κυνηγάω”».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top