Γιώργος Θεοφάνους: «Οι ONE ήταν περιορισμένων φωνητικών δυνατοτήτων»

Όσα είπε για το πρώτο ελληνικό boyband που δημιούργησε ο ίδιος!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Breakfast@Star

Στο συγκρότητα που ο ίδιος πριν από αρκετά χρόνια δημιούργησε, τους ΟΝΕ, αναφέρθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!

Γιώργος Θεοφάνους: Δείτε το αριστοκρατικό σπίτι του

Όπως είδαμε και μέσα από το Breakfast@Star, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ρωτήθηκε και την επανένωση του πρώτου boyband της Ελλάδας.

ONE

Οι ONE ενώθηκαν ξανά το 2020 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Οι ONE ήταν ένα συγκρότημα πέντε αγοριών, 20 - 25 ετών, περιορισμένων φωνητικών δυνατοτήτων γιατί δεν μπορούσαν όλοι να τραγουδούν επαγγελματικά. Αυτό βεβαίως συμβαίνει και στο εξωτερικό γιατί στα boy bands άλλος είναι καλός στις συνεντεύξεις, άλλος στον χορό, άλλος στο τραγούδι. Πιστεύω ότι δεν υπήρχε λόγος να επανενωθούν. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπήκα μπροστά για να τους πω "λάθος κάνετε". Ούτε με ρώτησαν ούτε τους απάντησα. Είδα ότι έβγαλαν κάποια τραγούδια, ότι εργάζονται», απάντησε. 

Θεοφάνους: Αν ανοίξει η «υπόθεση τραγούδι» θα ακούσουμε χειρότερα πράγματα

«Ο καθένας κάνει ό,τι λέει ο δρόμος του. Δεν μπορώ όμως να βλέπω πέντε 40αρηδες plus να κάνουν τα πιτσιρίκια. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που φανταζόμουν όταν δημιούργησα αυτό το συγκρότημα. Και για την ιστορία, δε διέλυσα εγώ τους One. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αποφάσισε να φύγει και μάλιστα στην καλύτερη στιγμή της πορείας τους, γιατί μετά την Eurovision είχαν ηχογραφήσει ένα άλμπουμ στα ισπανικά που προοριζόταν για το εξωτερικό. Ο Κωνσταντίνος αποφάσισε τότε να κάνει σόλο καριέρα, να γίνει λαϊκός τραγουδιστής και να δουλέψει μόνος τους. Δικαίωμα του ήταν αυτό, αλλά έκοψε την τύχη των άλλων», συμπλήρωσε ο Γιώργος Θεοφάνους. 

ONE Ελένη Μενεγάκη

Φωτογραφία των ONE με την Ελένη Μενεγάκη στον Πρωινό Καφέ στις αρχές της χιλιετίας /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top