Παπακαλιάτης: Η κούκλα αδελφή του που ασχολείται με τη μόδα

Είναι παντρεμένη και έχει αποκτήσει δίδυμα κοριτσάκια

Τρία αδέλφια έχει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, τον Φίλιππο, τον Στέφανο και τη Νάρα! 

Η Νάρα έχει μία επιτυχημένη καριέρα στα χρηματοοικονομικά, αλλά ασχολείται και με τη μόδα.

Όπως έχει αναφέρει η ίδια σε συνέντευξή της, δεν είχε καμία σχέση με τη μόδα. Μεγαλωμένη με τρεις αδελφούς, ήταν αγοροκόριτσο κατά την παιδική της ηλικία. Αυτό άλλαξε όταν πήγε για σπουδές σε μία από τις πόλεις που θεωρούνται «ιερές» για την παγκόσμια μόδα, το Λονδίνο.

Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει: «Μέχρι τη στιγμή που βρέθηκα στο Λονδίνο δεν με ενδιέφερε καθόλου η μόδα, ούτε ανήκω σε εκείνες που το σχέδιο μόδας συγκαταλεγόταν στα παιδικά τους όνειρα.

Σιγά-σιγά, άρχισε να διαβάζει περιοδικά μόδας, να ασχολείται περισσότερο με τις τάσεις που επικρατούν αρχικά ως χόμπι.

«Το ξεκίνησα ως χόμπι γιατί δεν ήξερα αν είχα τη δυνατότητα αλλά και το ταλέντο να κάνω πράγματα. Έπειτα από σύντομη έρευνα γύρω από τις σχολές σχετικά με τις παροχές αλλά και το επίπεδο γνώσης που προσφέρουν, γράφτηκα στη ZER-FAM. Παρακολουθούσα μαθήματα τρεις φορές την εβδομάδα από τέσσερις ώρες, κουραζόμουν πολύ, αλλά τελικά άξιζε τον κόπο αφού απέκτησα γνώσεις και άρχισα να σχεδιάζω», είχε πει χαρακτηριστικά.

Όταν επέστρεψε από το Λονδίνο, δεν ήθελε καθόλου να ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση που είχαν. Έτσι, μετακόμισε στην Αθήνα και ασχολήθηκε με τον τραπεζοοικονομικό τομέα.

Σε συνέντευξή της είχε αναφέρει: «Δύο από τα τέσσερα αδέλφια ασχολούνται με την οικογενειακή μας επιχείρηση και πιστεύω πως είναι αρκετά. Αλώστε, και ο πατέρας μας θεωρούσε ότι είναι ρίσκο να βρεθούμε και οι τέσσερις στην ίδια δουλειά. Έτσι, ήρθα στην Αθήνα και αξιοποιώντας τα πτυχία μου έπιασα δουλειά σε τράπεζα».

Το ντεμπούτο της ως σχεδιάστρια έγινε στις 2 Οκτωβρίου 2013 η Νάρα Παπακαλιάτη στη γενέτειρά της Κρήτη και θα ταυτιστεί με φιλανθρωπικό σκοπό: «Ξεκινάμε από την Κρήτη γιατί από εκεί δεχτήκαμε πρόταση. Μου αρέσει που το ντεμπούτο μας θα συνδυαστεί με τον τόπο καταγωγής μου».

Σήμερα είναι παντρεμένη και έχει αποκτήσει δίδυμα κοριτσάκια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top