Η Ελεονώρα Μελέτη παντρεύτηκε σε... γραφείο!

Πού έγινε η γνωριμία με τον σύζυγό της;

Η Μελέτη είχε πρόσφατα περιγράψει περιστατικό με τον άντρα της και γυναίκα από τα social media

«Ο γάμος δεν ήταν κάτι που μας απασχόλησε ποτέ με τον Θοδωρή Μαροσούλη. Έχει γίνει καθαρά για γραφειοκρατικούς λόγους, όπως επίσης για καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους θα ήθελα να “χωρίσω”. Πρέπει να δηλώνω “πόθεν έσχες”, επειδή δηλώνει ο άντρας μου. Ξέρεις τι τρέξιμο είναι αυτό; Δεν τα μπορώ αυτά τα πράγματα, του λέω δώσμου ένα διαζύγιο να τελειώνουμε από αυτή την ιστορία», είπε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή Τετ α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος.

μελετη μαροσούλης

«Παντρευτήκαμε καθαρά για να βγει το παιδί με το επίθετο του Θοδωρή από το νοσοκομείο. Διαφορετικά θα έβγαινε Αλεξάνδρα Μελέτη. Δεν το ήθελα ούτε εγώ, ούτε ο Θοδωρής αυτό. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο που διήρκησε τρία λεπτά. Το είπαμε στους φίλους μας, καθαρά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις» τόνισε σε άλλο σημείο η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ αναφέρθηκε και στο μέρος που έγινε ο πολιτικός τους γάμος, που δεν ήταν Δημαρχείο, όπως συνηθίζεται.

«Παντρευτήκαμε στα γραφεία της εταιρίας του γαμπρού μου. Παντρευόμασταν τύπου 13.30 και στείλαμε στις 11 σε αυτούς που θα έρχονταν και αλλάξαμε την τοποθεσία» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ελεονώρα Μελέτη: Η γνωριμία με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη

«Είχα πει, που ισχύει και τώρα, πως εάν δεν είχαν αλλάξει οι συνθήκες, αν δεν είχα γνωρίσει τυχαία τον άντρα μου, αν δεν μου είχε δημιουργήσει τις συνθήκες να γίνω μητέρα και να μην είχα παντρευτεί και να μην είχα κάνει παιδιά, δε θα με πείραζε. Θα ήμουν εξίσου ευτυχισμένη» ανέφερε στα πρώτα λεπτά της συνέντευξής της η παρουσιάστρια.

Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη: «Δε φτάνει που την πέφτεις στον άνδρα μου…»

«Γνώριζα τις αδερφές του. Με μία από τις αδερφές του είχαμε μία κοινή γνωστή που είχαμε βγει κάνα δύο φορές έξω, και για κάποιο λόγο επέμενε πως ταίριαζα με τον Θοδωρή. Είχαν προσπαθήσει κάνα δύο φορές να μας κάνουν το κονέ, αλλά εγώ όποτε ψιλιαζόμουν ότι πάνε να μου γνωρίσουν άνθρωπο, δεν πολυψηνόμουν κι έβρισκα δικαιολογίες. Δύο τρεις άλλες φορές που θα συναντιόμασταν, πάλι κάτι γινόταν και δεν…

Έγινε λοιπόν εντελώς τυχαία, όταν πήγα να δω μία παράσταση του Νίκου Μουτσινά. Ήξερα ότι δεν υπήρχαν εισιτήρια και γνωρίζοντας ότι η φίλη μου ξέρει την οικογένεια, πήρα τη φίλη μου για να μου βρει. Έπρεπε να δω την παράσταση και γι’ άλλους λόγους. Ήρθε λοιπόν να με ρωτήσει εάν εγώ και οι συνοδοί μου ήμασταν καλά με τις θέσεις και αυτή ήταν η πρώτη γνωριμία», περιέγραψε η ίδια.

Ελεονώρα Μελέτη: Για sushi με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη

Η Ελεονώρα Μελέτη για τη μητρότητα

«Αν υπάρχει καμπανάκι μητρότητας, εγώ δεν το είχα ακούσει ποτέ. Δε μπορώ να σου πω ότι ήμουν από εκείνες τις εγκυούλες, που ήταν σούπερ χαρούμενη. Δυσκολεύτηκα πολύ. Δεν έβρισκα ρούχα να φορέσω, δε μπορούσα να κοιμηθώ, είχα κάτι τρελά ορμονικά. Είχα κάτι τρελές αϋπνίες», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top